Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στη Δράμα η Διασυλλογική διοργάνωση “ 18οι αγώνες Αγίας Βαρβάρας” Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 250 περίπου κολυμβητών-τριων και 11 συλλόγων από τη Β. Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία.
Η ομάδα του ΟΦΘΑ έλαβε μέρος μόλις στις 2 αγωνιστικές ενότητες (από τις συνολικά 3 των αγώνων) με 51 κολυμβητές και κολυμβήτριες. Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και οι μικροί κολυμβητές πραγματοποιώντας για ακόμη μια φορά πολύ καλή εμφάνιση κατέλαβαν στην άτυπη κατάταξη των συλλόγων την 2η θέση με τον συνολικό αριθμό των 50 μεταλλίων (14 χρυσά, 21 ασημένια και 15 χάλκινα μετάλλια)!
Προπονητικά την αποστολή υποστήριξαν ο προπονητής του τμήματος Τάσος Καλλιτσάρης και ο έφορος του τμήματος προαγωνιστικών κατηγοριών Κώστας Παλακίδης.
ΟΦΘΑ Όλα τα παραπάνω δείχνουν πολύ απλά και για άλλη μια φορά τη πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!
Επόμενος μεγάλος στόχος για την ομάδα του ΟΦΘΑ, οι διασυλλογικοί αγώνες του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη, που διοργανώνει ο Ναυταθλητικός όμιλος!