Στο πλαίσιο της εκστρατείας του Πανελλήνιο Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κατά φαινομένων όπως η βία, ο ρατσισμός και το ντόπινγκ, ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού μαζί με μέλη του ΠΣΑΠ επισκέφθηκαν την Πέμπτη (22/10) το 1ο και το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής.
τέρμα στη βία
Η αρχή έγινε με τον 3ο Γενικό Λύκειο της πόλης μας, όπου έδωσαν το «παρών» οι Αντώνης Λαδάκης, Δημήτρης Χασομέρης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Γιάννης Ποτουρίδης και Μαυρουδής Μπουγαΐδης, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού. Οι αθλητές μας έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά της βίας, του ρατσισμού και του ντόπινγκ, ενώ έθιξαν κι άλλα σημαντικά ζητήματα, όπως το fair play κι απάντησαν σε ερωτήσεις των παιδιών.
Έπειτα, στο 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής η ομάδας μας εκπροσωπήθηκε από ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής. Ο λόγος για τους Στέφανο Παπαρούνα, Στέργιο Πότση, Τάσο Φαρμάκης, Γιώργο Μιχαηλίδη καθώς και τον επαγγελματία Γιώργο Τζελέπη.
Οι μαθητές των δύο Λυκείων, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για σημαντικά ζητήματα, μέσω ομιλιών και βίντεο, που επιμελήθηκαν τα μέλη του ΠΣΑΠ και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος, Διονύσης Δημόπουλος, ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Λαζανάς, ο γενικός γραμματέας, Κώστας Πούλιος και ο ταμίας, Σταμάτης Συρίγος. Παράλληλα, ο ΠΣΑΠ μοίρασε και στα δύο σχολεία ενημερωτικό και αθλητικό υλικό και βραχιολάκια με κεντρικά συνθήματα της εκστρατείας του: «βάλε ΤΕΡΜΑ στη βία», «λέμε ΟΧΙ στο ρατσισμό» και «Γίνε Δότης Μυελού Των Οστών».
Ο Πανθρακικός ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ όπως φυσικά και το 1ο και το 3ο Λύκειο Κομοτηνής για την από κοινού διοργάνωση των σημερινών δράσεων και για τα πολύ σημαντικά μηνύματα που, έτσι, «πέρασαν» στη νέα γενιά αθλητών και φιλάθλων.
Η συνέχεια θα δοθεί στο πλαίσιο του παιχνιδιού της Κυριακής (25/10-17:15) με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη, για την 8η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16, που με κοινή πρωτοβουλία της διοργανώτριας αρχής και του ΠΣΑΠ είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά της βίας.