Κήποι τελωνείοΜε παράδοξο τρόπο προσπάθησαν να γλυτώσουν τον τελωνειακό έλεγχο, με αποτέλεσμα να βρεθούν κατηγορούμενοι για τελωνειακές παραβάσεις, για ψευδορκία, για παράβαση της νομοθεσίας περί μέτρων ασφάλειας οχυρών θέσεων και να χάσουν και το αυτοκίνητό τους!
Διαβάστε τι έγινε στους Κήπους.

Πήγαν για βόλτα στην Τουρκία, με βαριές κατηγορίες κατέληξαν.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 29χρονος, ένας 33χρονος και μία 33χρονη, πέρασαν στην Τουρκία από τους Κήπους. Πριν βγουν από την Ελλάδα έκαναν στάση στο κατάστημα αφορολόγητων και αγόρασαν ποτά και τσιγάρα. Για να μην έχουν όμως πρόβλημα με τον τελωνειακό έλεγχο τα πέταξαν στα χωράφια. . . και επιστρέφοντας πήγαν να πάρουν.
Αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο και την 33χρονη να κινούνται στα χωράφια, τα οποία είναι εντός απαγορευμένης περιοχής (ΖΑΠ – Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως), με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να αποκαλυφθούν τα πάντα.
Από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί εντοπίστηκαν 248 πακέτα τσιγάρων και 3 φιάλες αλκοολούχου ποτού, τα οποία είχαν αγοραστεί από τα αφορολόγητα.
Στο πλαίσιο της έρευνας, το μεσημέρι τις ίδιας ημέρας, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 29χρονος, ο οποίος κατηγορείται και για ψευδορκία, καθόσον κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης κατέθεσε ψευδή στοιχεία στους αστυνομικούς σχετικά με την εμπλοκή του.
Εκτός από τα ποτά και τα τσιγάρα κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες.