ΑιβαλιώτηςΠροτάσεις για συμμετοχή σε ψηφοδέλτια κομμάτων, δέχτηκε το μέλος του ΛΑΟΣ Κωστής Αίβαλιώτης. Ο κ. Αϊβαλιώτης, δήλωσε ότι παραμένει στο ΛΑΟΣ και τόνισε:
«Οσο πάλευε ο ΛΑΟΣ δεν είχε την αναμενόμενη εκλογική στήριξη.Μόλις ανακοίνωσε ο Γ. Καρατζαφέρης την απόφασή του να μην μετάσχει το κόμμα, ακολούθησε. «κλαυθμός και οδυρμός», κυρίως από αυτούς που ποτέ δεν μας ψήφισαν!
Ευχαριστώ τους 3 πολιτικούς αρχηγούς για τις προτάσεις που μού έκαναν για ένταξη στα ψηφοδέλτιά τους.
Ευχαριστώ ειδικώς εκείνους τους πολιτικούς αρχηγούς που δήλωσαν ότι θα εγγυηθούν με δημόσια δήλωσή τους και «υψηλή κυβερνητική θέση» αν εντασσόμουν.
Μπήκα στην πολιτική όχι για αντιγράψω την τακτική των Βορίδηδων κλπ δηλαδή της ανταλλαγής ιδεών με καρεκλίτσες, αλλά για να λέω και να κάνω αυτά που πιστεύω. Δεν πρόδωσα, δεν αποστάτησα, έμεινα συνεπής και ο κόσμος το αναγνώρισε ,εξού και οι 40.000 σταυροί που πήρα σε ένα μικρό κόμμα. Οσο για τις εκλογές που έρχονται, νομίζω ότι θα ήταν σκόπιμο να χαλαρώσουν κι άλλο τα «CAPITAL CONTROL» ώστε να διευκολυνθεί η μαζική εισαγωγή. αλυσοπρίονων και «ηλεκτροκίνητων» μπαλτάδων για τις ανάγκες των νέων «κοψοχέρηδων» που θα κατακλύσουν την χώρα μετά τις 20 Σεπτεμβρίου».