ΔΕΥΑΟΠρωτοφανής και αξιέπαινη απόφαση της ΔΕΥΑ Ορεστιάδας.

Την απόφαση να απαλλάσσονται από τους λογαριασμούς του νερού για πέντε χρόνια, όσα δηλαδή και τα έτη των σπουδών τους, οι τρεις πρώτοι εισακτέοι στις δύο πανεπιστημιακές σχολές της Ορεστιάδας (στη σχολή Δασολογίας Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και στη σχολή Αγροτικής Ανάπτυξης), έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑ Ορεστιάδας.
Με την απόφασή του αυτή το ΔΣ της επιχείρησης θέλει να επιβραβεύσει και κυρίως να στηρίξει οικονομικά τους φοιτητές οι οποίοι συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και θα φοιτήσουν στο βορειότερο πανεπιστήμιο της Ελλάδας.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ Δημήτρης Τσελεμπής, ανακοίνωσε τη θετική εξέλιξη κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας την Τρίτη, ανακοίνωση που έτυχε θερμότατης υποδοχής από το σώμα.

Η ΔΕΥΑΟ στηρίζει παράλληλα όλους τους φοιτητές που σπουδάζουν στην Ορεστιάδα, καθώς τους ενέταξε στο κοινωνικό τιμολόγιο. Αυτό σημαίνει ότι οι φοιτητές έχουν έκπτωση 50% στους λογαριασμούς το νερού.
Με τις δύο αποφάσεις της η ΔΕΥΑ Ορεστιάδας, αποδεικνύει ότι στηρίζει εμπράκτως όσους επιλέγουν να σπουδάσουν στην Ορεστιάδα.