ΠατσουρίδηςΜε ηλεκτρονικό μήνυμα, εκφράζεται αναγνώστρια του thraki Νεα, σχετικά με τη δημοσίευσή μας με τίτλο: Δε θα το αφήσουμε ασχολίαστο! Είναι η άποψή μας και την καταθέτουμε.
Η αναγνώστρια μας λοιπόν αναφέρει:
Καλημέρα σας,
είμαι αναγνώστρια της σελίδας σας για πολύ καιρό τώρα.
Θα ήθελα, αν μου επιτρέπεται, δύο επισημάνσεις, σχετικά με το άρθρο σας για τα Λουτρά στο Διδυμότειχο.
Καταρχάς, ο κύριος που φοράει γυαλιά ηλίου (όπως ακριβώς αναφέρεται στο άρθρο) ονομάζεται Κεσόγλου Δημήτρης, είναι αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του δήμου και είναι ίσως αυτός που «έτρεξε» περισσότερο για το έργο αυτό. Καλό θα ήταν λοιπόν, πριν αναφέρετε κάποιον, να γνωρίζετε τουλάχιστον ποιός είναι.
Κατά δεύτερον, διακρίνω σχεδόν σε κάθε άρθρο σας για τις πράξεις και τα έργα των αιρετών του Διδυμότειχου, μια «έχθρα» και ιδιαίτερα μια προκατάληψη εναντίον του δημάρχου. Ως αναγνώστρια, με ενοχλεί να διαβάζω συνεχώς τις επιθέσεις σας εναντίον όσων γίνονται από την Δημαρχεία, ενώ κάποιους άλλους δημάρχους του νομού τους έχετε θεοποιήσει. Δεν ξέρω αν έχετε εμπάθεια με τον κ.Πατσουρίδη, αλλά αν έχετε καλό θα ήταν να μην την εκφράζετε σε μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα, που σκοπός της είναι η ενημέρωση, γιατί δεν σας τιμάει σαν δημοσιογράφο.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Απάντηση thraki Νεα.
Αγαπητή, εμείς δε σχολιάσαμε το έργο, ούτε την ιδιότητα του κυρίου που φοράει γυαλιά ηλίου, ούτε το γεγονός ότι φοράει γυαλιά.
Επίσης, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε το ποιος είναι ο αντιδήμαρχος, γιατί στην ιστοσελίδα του δήμου Διδυμοτείχου, έχουν αναρτήσει τη φωτογραφία και το βιογραφικό μόνο της μία αντιδημάρχου. . .. (Ρωτήστε, γιατί υποψιαζόμαστε ότι έχετε άμεση πρόσβαση, γιατί συμβαίνει αυτό).
Όσο για την εμπάθεια προς το δήμαρχο, θα σας πούμε ότι σεβόμαστε το θεσμό του δημάρχου. Η στάση του δημάρχου όμως απέναντί μας, με το να μη σηκώνει το τηλέφωνο για παράδειγμα, είναι άξια αναφοράς. . .
Η κριτική, όταν αναδεικνύει προβλήματα, είναι γνωστό ότι δεν αρέσει.

Υ.Γ. Ο δήμος Διδυμοτείχου, μαζί με το δήμο Σουφλίου, είναι οι μοναδικοί δήμοι στον Έβρο, οι οποίοι δε γνωστοποιούν στην ιστοσελίδα μας, θέματα που αφορούν τους δημότες τους.