Πρωταθλητής Θράκης ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, στους άντρες αφού νίκησε εύκολα τους Πετεινούς Κομοτηνής, στο μπαράζ που έγινε στην Αλεξανδρούπολη και κέρδισε με 4-0. Έτσι η ομάδα του Εθνικού θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία, στο μπαράζ που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη.
Με την ομάδα του Εθνικού αγωνίστηκαν οι Ανδρέας Νικολακάκης (αρχηγός), Τσόκανος Ελευθέριος, Ιωάννης Ακούδης, Κιλκισλής Ιωάννης και ο μικρός Ιωάννης Αρσένιος Παπαδόπουλος .
Για να πάει στο μπαράζ η ομάδα του Εθνικού κέρδισε την ομάδα του Φάρου Αλεξανδρούπολης, με 4-2 στον όμιλο του Έβρου στο τελευταίο παιχνίδι (4-0 στο πρώτο παιχνίδι) και τερμάτισε πρώτος και αήττητος !!
Στην δεύτερη θέση η ομάδα του Φάρου Αλεξανδρούπολης, στην τρίτη ο ΓΑΣ Ατρόμητος Άβαντα, στην τέταρτη ο Σπάρτακος Ανθείας και ουραγός ο ΑΟ. Ορεστιάδας. Στον όμιλο Κομοτηνής – Ξάνθης πρώτοι οι Πετεινοί Κομοτηνής ς πέτυχαν από δύο νίκες σε βάρος των ομάδων της Κομοτηνής (Πετεινοί και Δημοκρίτειο).
άνδρες
Στην φωτογραφία οι πρωταθλητές Μπανταλίδης Χρήστος, Νικολακάκης Ανδρέας (αρχηγός), Παπαδόπουλος Ιωάννης Αρσένιος , Καραφύλλης Ανδρέας και Πιπιλικάκης Στέφανος.

Πρωταθλήτριες και οι γυναίκες του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Θράκη μετά από ένα πολύ δύσκολο αγώνα μπαράζ με την ομάδα του Φάρου Αλεξανδρούπολης κέρδισαν με 4-2 και πήραν πανηγυρικά και αήττητες τον τίτλο.
Με την ομάδα του Εθνικού αγωνίστηκαν οι Δεληγιάννη Δάφνη (αρχηγός), Κοζάρη Ηρώ και η Βασιλειάδου Θεοδώρα.
Έγιναν συναρπαστικά παιχνίδια που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, κυρίως στο παιχνίδι της Δεληγιάννη με την παίχτρια του Φάρου Χαριτούδη, έπειτα από ανατροπή και με 3-2 τελικό σκορ. Η ομάδα του Φάρου αγωνίστηκε με τις Καμπορούδη – Χαριτοιύδη – Φλωρίδου και περιορίστηκε στην δεύτερη θέση.
γυναίκες
Στην φωτογραφία οι πρωταθλήτριες Τσομακιάν Ελένη, Κοζάρη Ηρώ, Βασιλειάδου Θεοδώρα, Βλασίδου Μαρία, μαζί με τον προπονητή τους Νικολακάκη Ανδρέα.