Ορεστιάδα βόλεϊΤον Παναθηναϊκό θα φιλοξενήσει ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας στο νέο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 7:30 το απόγευμα.
Η Ορεστιάδα μετά την ήττα από την Κηφισιά έχει απολογισμό 6 νίκες και 6 ήττες σε 12 παιχνίδια και η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι μια ευκαιρία να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε ένα μεγάλο όνομα.
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εύκολη εντός έδρας νίκη με τη ΜΕΝΤ και μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση με 21 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Πολωνού διαγωνίου Καμίνσκι (ο οποίος αποτελούσε ένα από τα μεγάλα όπλα του «τριφυλλιού») και αποκτήθηκαν οι Μπέλος και Παπαδόπουλος.
Ο ΑΟΟ καλεί τους φίλους του να δώσουν ηχηρό παρών σε άλλον έναν μεγάλο αγώνα-γιορτή για την ομάδα μας και την πόλη.
Πριν τον αγώνα από τις 15:00 η ώρα ο Α.Ο Ορεστιάδας διοργανώνει τουρνουά μη αγωνιστικών τμημάτων αγοριών με τη συμμετοχή των ομάδων του Έβρου Σουφλίου και του Α.Ο.Ν. Βύσσας.
Στην είσοδο θα πωλούνται λαχνοί αξίας 2 ευρώ έκαστος για την μεγάλη κλήρωση που θα γίνει στις 7 Μαρτίου 2015 για τα παρακάτω δώρα: 1 ΜΗΧΑΝΑΚΙ PIAGGIO, 1 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 40 ΙΝΤΣΩΝ, 1 ΠΟΔΗΛΑΤΟ, 1 iPAD και 1 PLAYSTATION 4. Με την αγορά 5 λαχνών αυτόματα οι φίλαθλοι εγγράφονται ως νέα μέλη στον Α.Ο Ορεστιάδας με δικαίωμα λόγου στις γενικές συνελεύσεις και ψήφου στις εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.
H γενική είσοδος είναι 5 ευρώ, το φοιτητικό εισιτήριο 3 ευρώ, ενώ για τα παιδιά μέχρι 16 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Ισχύουν όλες οι κάρτες διαρκείας.