κκεΓια αντιδημοκρατική συμπεριφορά καταγγέλλει το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη η τομεακή επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ. Σύμφωνα με το ΚΚΕ, ο δήμαρχος απείλησε να ζητήσει την παρέμβαση του εισαγγελέα, αν αναρτηθούν πανό και κολληθούν αφίσες.

Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει:
Μετά την συνεδρίαση της Διακομματικής επιτροπής στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, 13/1/2015, για την οποία δεν είχε σταλεί πρόσκληση στο ΚΚΕ, ο Δήμαρχος κ. Λαμπάκης δήλωσε ότι θα στείλει στον εισαγγελέα όποιο κόμμα τολμήσει και χρησιμοποιήσει παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας (αφίσες, πανό κλπ).
Κατ΄ αρχήν η δήλωση του κ. Λαμπάκη περί εισαγγελέων και λοιπόν κατασταλτικών μέτρων θυμίζει εκλογικές μάχες του μακρινού παρελθόντος και όχι της «σύγχρονης Ελλάδας».
Πρέπει να θυμίσουμε στον κ. Δήμαρχο ότι: ο ίδιος για τις εκδηλώσεις του, χρησιμοποιεί και αυτούς τους τρόπους επικοινωνίας. Όλο το καλοκαίρι ανέχτηκε τις κάθε λογής αφίσες που διαφήμιζαν διάφορες εμπορικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις.
Η Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ καταγγέλλει την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Δημάρχου και δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει όποιο μέσο είναι εφικτό στις οικονομικές της δυνατότητες για να επικοινωνήσει με τον Λάο και όπως έκανε πάντα με δική του ευθύνη θα αποκατασταθεί η όποια ρύπανση.
Το ΚΚΕ έχει αποδείξει έμπρακτα ότι σέβεται την αισθητική και το περιβάλλον, θεωρούμε ταυτόχρονα ότι ο Λαός, σήμερα δεν υποφέρει από τις αφίσες και τα πανό, αλλά από την αντιλαϊκή λαίλαπα που ζει και θα ζήσει μετά την 25η Γενάρη.