Από τις 13 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2011, ο Λαογραφικός χορευτικός σύλλογος Αγ. Ιωάννης ο Πρόδρομος θα μπορεί να δέχεται εγγραφές ατόμων, στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών.
Τα τμήματα αφορούν παιδιά, εφήβους, νέους και ενήλικες.

Και εδώ που τα λέμε γιατί να έρθετε???

ΔΙΟΤΙ:

Ο χορός είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά μέσα έκφρασης. Συνδυάζει τη μουσικότητα με την επιδέξια κίνηση αλλά και το συναισθηματισμό. Τα άτομα που ασχολούνται με τον χορό αποκτούν καλή σχέση με το σώμα τους και μαθαίνουν πως να εκφράζουν τα συναισθήματα τους διαμέσου της κίνησης. Είναι γνωστό ότι όσοι ασχολούνται με τον χορό αποκτούν πειθαρχία και καλό ανάστημα. Ο χορός είναι ένας από τους πιο ωραίους τρόπους χαλάρωσης αλλά και εκτόνωσης στην καθημερινή απαιτητική ζωή.

Στο χορό, το λεξιλόγιο απαρτίζεται από κινήσεις που διαδέχονται αρμονικά η μία την άλλη, γι´ αυτό και θεωρείται το ιδανικό μέσο έκφρασης των συναισθημάτων. O χορός, με λίγα λόγια, είναι μια μορφή επικοινωνίας πιο άμεση από το λόγο και ίσως γι´ αυτό πιο πλήρης.

 

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη/Τετάρτη και Πέμπτη από 15:30 εώς 19:30 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 9:00 εώς της 13:00 στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.


Ώς έναρξη των μαθημάτων ορίζεται η Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 19:00, στο χώρο του Γυμνασίου/Λυκείου Τυχερού.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Μπαμπαλιάς Γιώργος τηλ:             6947610662      

Βαλκάνης Κώστας τηλ:             6944501686