Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, στις 7.00 το απόγευμα, στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης.
Καθιερώσαμε, με την έναρξη της νέας χρονιάς, να τιμούμε γυναίκες του τόπου μας για το έργο και την προσφορά τους. Επιστημόνισσες, επαγγελματίες, συγγραφείς άτομα που διακρίθηκαν στον επαγγελματικό, επιστημονικό, κοινωνικό, πολιτικό και πολιτιστικό χώρο που μας συντρόφεψαν τα προηγούμενα χρόνια.
Φέτος, με μεγάλη χαρά, επιλέγουμε να τιμήσουμε μια γυναίκα που υπήρξε και εξακολουθεί να είναι μέλος της οργάνωσής μας, την κα. Γεωργία Νικολάου, εκπαιδευτικό και πρώτη γυναίκα Αντιπεριφερειάρχισσα του Νομού μας, τη δασκάλα με τους εκατοντάδες μαθητές και την πολιτικό με τη γυναικεία δύναμη που δεν κραυγάζει, δεν ανταγωνίζεται, αλλά ενεργεί, επιμένει, υποστηρίζει, νοιάζεται, ενώνει, γεννάει και παράγει έργο.
Η κα. Νικολάου στη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναφερθεί στις δράσεις της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας (ΠΕΠΙΣ) στην οποία ήταν αναπληρώτρια Πρόεδρος κατά τη διάρκεια της θητείας της και θα παρουσιάσει τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την οργάνωσή μας αλλά και με άλλους γυναικείους και κοινωνικούς φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Σας περιμένουμε με ένα ποτήρι κρασί και ένα θρακιώτικο κέρασμα για να υποδεχθούμε το 2015 με αισιοδοξία και αγωνιστικότητα και να μιλήσουμε για την Πολιτική με ανθρώπινο πρόσωπο που συνεργάζεται, μοιράζεται, ακούει, αναγνωρίζει και δημιουργεί και την εξουσία γένους θηλυκού που δεν ασκείται πάνω σε άλλους αλλά μαζί με τους άλλους,

ΜΕ ΤΙΜΗ
Η πρόεδρος

Παναγιώτα Παρδαλίδου