ΑιβαλιώτηςΤο thraki Νεα, ανοίγει διάλογο με υποψηφίους βουλευτές εκτός Θράκης, προκειμένου να «πιάσουμε» το στίγμα της προεκλογικής περιόδου στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Στις ερωτήσεις του thraki Νεα, απαντάει ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στη Β Αθήνας Κωστής Αϊβαλιώτης.

Ο ΛΑΟΣ διαγράφει μία διαδρομή, η οποία σίγουρα προκαλεί συζητήσεις. Από την προσπάθεια του Γιώργου Καρατζαφέρη να δημιουργήσει κόμμα, την αποτυχία να μπει στη βουλή, να μπει δυο φορές, να συμμετάσχει στην κυβέρνηση και τελικά να βρεθεί ξανά εκτός παιχνιδιού. Γιατί να ψηφίσει κάποιος ΛΑΟΣ;

Γιατί χαμένη ψήφος είναι η ψήφος προς τη ΝΔ η οποία χάνει άνετα από τον ΣΥΡΙΖΑ,και αυτό το βλέπουν όλοι.Ηδη οι Βρυξελλες προβλεπουν διαφορά κοντά στο 10% υπερ του ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλη ενίσχυση του ΛΑΟΣ και των μαχητκών κομμάτων. Ο ΛΑΟΣ δικαιώθηκεγ ια την ΑΟΖ, την λαθρομεταναστευση, τη εγκληματικοτητα, τον άξονα με τις χωρες του νότου της ΕΕ, για το πετρελαιο και το αέριο μας στο Αιγαίο , για τον άξονα με την Ρωσία και τοσα άλλα. Ο ΛΑΟΣ αντισταθηκε στους ξενους και στις πρεσβείες, έμεινε όρθιος αυτούς τους 30 μήνες που ηταν εκτός Βουλής και τώρα υπάρχουν συνεχώς δημοσκοπήσεις ,όπως της ΜΕTRON ANALYSIS, που τον δίνουν με μια δυναμική που πλησιάζει ή και ξεπερνά το 4,5% ! Χρήσιμη είναι η ψήφος προς τον ΛΑΟΣ, χαμένη είναι η ψήφος προς τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα που από το 2012 έκαναν απλώς μια τρύπα στο νερό. Λόγια και μπουρδολογία είδαμε, αλλά από έργα μηδέν.

Είναι κολωτούμπας ο Καρατζαφέρης ή έκανε λάθος χειρισμούς στην προσπάθειά του να μπει στα πράγματα;

Κωλοτούμπας δεν είναι αυτός που λέει ο,τι έλεγε, δικαιώθηκε 100%, μούτζωσε την κυβέρνηση Παπαδήμου και τους ξένους και έφυγε πριν 3 χρόνια καταγγέλλοντας τους. Αρλούμπας, αντιθέτως, είναι αυτός που άλλα έλεγε για το μνημόνιο και τελικά εφάρμοσε 4 μνημόνια ως τώρα, βουλιάζοντας την Ελλάδα.

Ο Κωστής Αϊβαλιώτης είναι από τα στελέχη του ΛΑΟΣ τα οποία επιμένουν και μένουν στο κόμμα. Τα θα κάνετε αν δεν μπείτε και σ’ αυτή τη βουλή. Όσο και να πιστεύετε ότι θα μπείτε, υπάρχει ενδεχόμενο να είστε εκτός.

Είμαι συνεπής πάντα , λέω ό,τι έλεγα και δεν γινομαι Βορίδης ή Γεωργιάδης.Κυκλοφορώ χωρίς «φουσκωτούς», δεν τρώω γιαούρτια όπως άλλοι και πήρα 40.000 σταυρούς στις Ευρωεκλογές.Είμαι αναλογικά 2ος σε ολη την Ελλάδα ανάμεσα σε ολα τα κομματα και ξεπέρασα σε ψήφους και τον (σεβαστό λόγω ηλικίας) Μανώλη Γλέζο, που παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ της αριστεράς ως «πρώτος» ,χωρίς να λένε ότι το κόμμα μου πήρε 3%, και το δικό του 30%… Η τελευταία μέτρηση της METRON ANALYSIS για την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» μας δίνει ήδη στο 2,8%. Όταν κάποιοι μάς εδιναν στις Ευρωεκλογες στο 0,5% ,εμείς τελικά παίρναμε 3%. Τωρα ήδη μας δινουν 6 φορές παραπάνω και μπαινουμε με μια δυναμική που θα κινηθεί μεταξύ 4,3%- 5% . Και να θυμούνται όλοι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγινει νοθεία όπως αυτή του Μαϊου του 2012. «Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» και ξερουν καλά ότι με εμάς έχουν μπλέξει…

Είναι ανοιχτό το ΛΑΟΣ για στελέχη που φεύγουν από τη Χρυσή Αυγή;

Ναι, είναι προς όλους τους Έλληνες . Εμάς δεν μας «βρωμάνε» οι Ελληνες, ούτε έχουμε «ρατσιστική» προσέγγιση έναντι τους ανάλογα με το τι ψήφιζαν. Εχω πει ότι θα ξεκινώ κάθε προεκλογική ομιλία μου με 1’ σιγής στη μνημη των 2 παιδιών που δολοφονήθηκαν μπρος στα γραφεία της Χρυσής Αυγής αλλά τους δολοφόνους τους δεν τους μάθαμε ακόμη. Εξάλλου θεωρώ ντροπή να γίνονται εκλογές με φυλακισμένο πολιτικό αρχηγό και εκλεγμένους βουλευτές της Χ.Α…

Στην προεκλογική περίοδο, δηλαδή τους τελευταίους μήνες, όλοι μιλάνε για την οικονομία. Σπανίζουν όμως πλέον εκείνοι που μιλούν για τους ανέργους, τους άστεγους, τους ανθρώπους που κατέθεσαν πινακίδες αυτοκινήτων. Δεν τους βλέπουν, νοιώθουν τύψεις, ζουν σε άλλη χώρα; Το συνήθισαν; Τι συμβαίνει;

Για να έχεις ευαισθησία πρέπει να μην ζεις αποκομμένος από την κοινωνία. Εμείς κινούμαστε όλη μερα με τον κόσμο, εχω μαχητική τηλεοπτική εκπομπή επί 3 χρόνια , λαμβανω γύρω στα 180 τηλέφωνα την ημερα με διαμαρτυρίες και τις παρουσιάζω στο ΑΡΤ καθε Σάββατο πρωι στις 10.Ποιό από τα σημερινά αποτυχημένα 7 κόμματα της Βουλής που αυτοδιαλύθηκε πριν λίγες μέρες ενδιαφέρθηκε –όπως εγώ- για τους μικροομολογιούχους, για τις συντάξεις των ενστόλων, για τις συντάξεις των άγαμων θυγατέρων και άγαμων γιων, για τους κατόχους ΙΧ που πασχιζουν να γλιτώσουν από τα τέλη κυκλοφορίας, για τον ΕΝΦΙΑ και για το εμετικό χαράτσι για τα οποία εχω κανει ήδη 2 Προσφυγές στην ΕΕ με δικά μου έξοδα και περιλαμβάνω εντελώς δωρεάν όλο τον κόσμο που αδυνατεί να πληρώσει ;… Είδατε τι χάλια είχε η Βουλή και τα 7 κόμματα που –κακώς-ψήφισαν οι Ελληνες το 2012…

Και για τα εθνικά θέματα όμως δε μιλούν. Χαρίστηκε το όνομα Μακεδονία; Η Κύπρος; Πρέπει να φοβόμαστε την Τουρκία;

Το όνομα της Μακεδονίας όσο υπάρχουμε εμείς δεν θα επιτρέψουμε να δοθεί ποτέ στους σκοπιανούς .Την Ελληνική Θράκη θα την θωρακίσουμε, είναι βασική μας αρχή ότι το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής κλείνει και φεύγει αν βρεθούμε σε θέση εξουσίας , και όποιος αισθάνεται Τούρκος φεύγει για την Τουρκία, χωρίς πολλά λόγια και σε όποιον αρέσει! Στην Ελληνική Θράκη ζουν Ελληνες χριστιανοί και Ελληνες μουσουλμάνοι, και «Τούρκοι» δεν υπάρχουν . Για το θέμα της Κύπρου ,δείτε ότι τόσον καιρό αρμενίζει τουρκικό σκάφος στην Κυπριακή ΑΟΖ χωρίς καμία κύρωση και τα Ελληνικά ΜΜΕ καθώς και τα κόμματα της σημερινής Βουλής ροχαλίζουν! Αυτά περίμεναν οι Ελληνες όταν ψήφιζαν όλους τους σημερινούς το 2012;…Αν γουστάρουν το σημερινό αίσχος, ας ξαναψηφίσουν τα 7 αποτυχημενα κόμματα όπως έκαναν και το 2012…

Στο Επικρατείας του ΛΑΟΣ, θα είναι επικεφαλής πάλι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης;

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα φρεσκαριστεί και θα είναι το καλύτερο που εχει παρουσιάσει ο ΛΑΟΣ τα 15 χρονια της ιστορίας του. Γνωστό όνομα της τηλεόρασης θα περιληφθεί σ’αυτό και όλοι θα είναι προσωπικότητες,και όχι «κολλητοί του αρχηγού» όπως γινεται κατά σύστημα στα παλιά κόμματα.

 

 

Βιογραφικό Κωστή Αϊβαλιώτη
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3/9/1968.
Εγγαμος με την τοπογράφο-μηχανικό ( Ε.Μ.Π.) Αθανασία Γιούτσου και πατέρας 2 παιδιών, του Γιάννη (12 ετών) και της Μυρτώς ( 7 ετών)

Επάγγελμα: Οικονομολόγος.
Σπουδές: Aπόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, επίσης κάτοχος Master’s στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική από την ΑΣΟΕΕ καθώς και Master’s στη Διεθνή Πολιτική από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Βρυξελλών (U.L.B.»

Ξένες γλώσσες: Aγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Διεύθυνση Γραφείου: Οδός Γιάννη Αϊβαλιώτη 20 ( πρώην Ιριδος) 20, Χαλάνδρι 152 32 ΑΘΗΝΑ , τηλ-φαξ : 210/68 10 586

Κοινοβουλευτικές δραστηριότητες:
-Εξελέγη Βουλευτής Β΄Αθήνας με το ΛΑ.Ο.Σ. στις εκλογές του 2007 και επανεξελέγη το 2009 με 300% αύξηση των σταυρών προτιίμησης που έλαβε. Στις Ευρωεκλογές του 2014 έλαβε 40.000 σταυρούς και είναι αναλογικά 2ος ανάμεσα σε όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων .

-Πρώτος σε Ερωτήσεις στην Βουλή από το 1974 , με ρεκόρ το οποίο κρατά ως σήμερα ( 11.400 Κοινοβουλευτικές Εερωτήσεις και Αναφορές)

– Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. 2007 -2008 και Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ από το 2009 ως σήμερα.

Πολιτικές – κοινωνικές δραστηριότητες:

-Υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του στο Πυροβολικό και απολύθηκε απο το Διδυμότειχο (163 Μοίρα Μέσου Πυροβολικού Αυτοκινούμενων Πυροβόλων «PANZER 2000″)

-Πρόεδρος του » Συλλόγου Αγάπης-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ» από το 2011

-Γ.Γ. του » Συλλόγου Εθνικής Μνήμης και Χρέους: Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας-Διγενής» από το 2010

-Υπεύθυνος του Γραφείου του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Καρατζαφέρη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Βρυξέλλες.-Στέλεχος της Γραμματείας της Πολιτικής Ομάδας IND/DEM στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. -Μέλος της Γραμματείας του ευρωπαϊκού πολιτικού κόμματος A.D.I.E. (“Συμμαχία των Ανεξάρτητων Ευρωπαίων Δημοκρατών») -Επί σειρά ετών εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του « Ελληνικού Κύκλου Συγχρόνων Μελετών» στις Βρυξέλλες. -Ανταποκριτής τηλεοπτικών σταθμών στις Βρυξέλλες ( ΤΗΛΕΑΣΤΥ, HIGH TV κ.α.) και κλαδικών εντύπων ( «Τροχοί και T.I.R.» , «TRANS WEEKLY» κ.α.). Από το 2012 ως σήμερα παρουσιάζει την μαχητική εκπομπή «ΕΓΕΡΘΗΤΙ» στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ η οποία έφτασε σε τηλεθέαση τις 680.000 (στοιχεία της 18ης Δεκεμβρίου 2014) και είναι 10η ανάμεσα σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης. Αρθρογραφεί επί 11 χρόνια στην εφημερίδα «ΑΛΦΑ ΕΝΑ» και διατηρεί μόνιμες στήλες κάθε Σαββατοκύριακο στην εφημερίδα » PRESS TIME» καθώς και στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»

Διεύθυνση e-mail k.aivaliotis@parliament.gr