σαν παραμύθιΣας ενημερώνουμε για την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων για την διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων στις 28 και 29 Δεκεμβρίου 2014 από ώρες 10:00 έως 16:30 και 09:00 έως 21:30 αντίστοιχα επί των οδών Λ. Δημοκρατίας από το ύψος της οδού Ι. Καβύρη έως και την οδό Τζαβέλλα, 14ης Μαίου από το ύψος της οδού Λ. Δημοκρατίας έως το ύψος με την οδό Αν. Θράκης και Κύπρου από την συμβολή της με την οδό Λ. Δημοκρατίας έως της οδό Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου» αλλά κυρίως τις κυκλοφοριακές ανάγκες στις οδούς της πόλης μας λόγω των εκδηλώσεων των ημερών

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων για την διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων στις 28 και 29 Δεκεμβρίου 2014 από ώρες 11:00 έως 16:30 και 17:00 έως 21:30 αντίστοιχα επί των οδών Λ. Δημοκρατίας (από το ύψος της οδού Ι. Καβύρη έως και την οδό Τζαβέλλα), 14ης Μαΐου (από το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου έως το ύψος με την οδό Φυλής) και Κύπρου (από την συμβολή της με την οδό Λ. Δημοκρατίας έως την συμβολή της με την οδό Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου), ως εξής:
1. Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Λ. Δημοκρατίας και στο ρεύμα κυκλοφορίας από την διασταύρωση αυτής με την οδό Μεσολογγίου έως την διασταύρωση με την οδό Τζαβέλα (Δύση – Ανατολή) .
2.Απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Λ. Δημοκρατίας στο ρεύμα κυκλοφορίας από την διασταύρωση αυτής με την οδό Τζαβέλα έως και την διασταύρωση με την οδό Ι. Καβύρη (Ανατολή – Δύση) πλην αστικών λεωφορείων και λεωφορείων ΚΤΕΛ τα οποία θα εισέρχονται από την οδό Τζαβέλλα στην οδό Λ. Δημοκρατίας μέσω ειδικής λωρίδας που θα σημαίνεται με ειδική σήμανση και στη συνέχεια μέσω της οδού 14ης Μαίου θα κατευθύνονται αριστερά της οδού Βενιζέλου θα εισέρχονται αριστερά επί της οδού Ι. Καβύρη και στη συνέχεια δεξιά επί της οδού Λ. Δημοκρατίας. Όλα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ και των Αστικών θα κινούνται προς όλους τους προορισμούς μέσω του προαναφερόμενου δρομολογίου και της οδού Λ. Β. Αλεξάνδρου πάντα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις των φωτεινών σηματοδοτών.
3, Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού 14ης Μαίου από το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου έως και την διασταύρωσή της με την οδό Φυλής.
4. Απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Κύπρου από την διασταύρωσή της με την οδό Λ. Δημοκρατίας έως της διασταύρωσή της με την οδό Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου (παραλιακή).
Ειδικότερα:
Τα οχήματα που θα εξέρχονται από την οδό Καραϊσκάκη επί της οδού Λ. Δημοκρατίας θα κινούνται με κατεύθυνση υποχρεωτικά αριστερά επί της Λ. Δημοκρατίας ως και τα οχήματα που θα εξέρχονται από την οδό Ι. Καβύρη και θα κινούνται με κατεύθυνση υποχρεωτικά δεξιά επί της Λ. Δημοκρατίας πάντα σύμφωνα με τις ενδείξεις των φωτεινών σηματοδοτών.
Επί της οδού 14ης Μαΐου από το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου έως το ύψος αυτής με την οδό Φυλής θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας επί των τμημάτων των παρακάτω οδών που διασταυρώνονται με την οδό 14ης Μαΐου ως εξής:
α. Κ. Παλαιολόγου από την διασταύρωση με την οδό Ι. Καβύρη προς την οδό 14η Μαΐου.
β. Αίνου από την διασταύρωση με την οδό Μαζαράκη προς την οδό 14ης Μαΐου .
γ. Βιζβύζη από την διασταύρωση με την οδό Ι. Καβύρη προς την οδό 14ης Μαΐου.
δ. Αν. Θράκης από την διασταύρωση με την οδό Μαζαράκη προς την οδό 14ης Μαΐου.
ε. Φυλής από την διασταύρωση με την οδό Ι. Καβύρη προς την οδό 14ης Μαίου.
Επί της οδού Κύπρου από την διασταύρωση της με την οδό Λ. Δημοκρατίας έως και την διασταύρωση της με την οδό Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων επί των τμημάτων των παρακάτω οδών που διασταυρώνονται με την οδό Κύπρου ως εξής:
α. Ειρήνης από την διασταύρωση της με την οδό Μπουμπουλίνας προς την οδό Κύπρου.
β. Δικαστηρίων από την διασταύρωση της με την οδό Αθ. Διάκου προς την οδό Κύπρου.
γ. Επίσης θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο τμήμα της οδού Κουντουριώτη με κατεύθυνση προς την οδό Λ. Δημοκρατίας στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ειρήνης (Εμπορίου)
Σήμανση
Α. Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
1. Λ. Δημοκρατίας με Μεσολογγίου ρυθμιστική πινακίδα Ρ-50δ υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας με στροφή δεξιά προς την οδό Μεσολογγίου
2. Ι. Καβύρη επί της αριστερής πλευράς της οδού Ι. Καβύρη με την διασταύρωσή της με την οδό Λ. Δημοκρατίας ρυθμιστική πινακίδα Ρ-7 απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα .
3. Λ. Δημοκρατίας με Καραϊσκάκη επί της δεξιάς πλευράς της οδού Καραϊσκάκη ρυθμιστική πινακίδα Ρ-50α υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας με στροφή αριστερά.
4. Λ. Δημοκρατίας με Μαζαράκη επί της οδού Μαζαράκη ρυθμιστική πινακίδα Ρ-50α υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας με στροφή αριστερά. για τα ΤΑΞΙ που σταθμεύουν στον χώρο στάθμευσης ΤΑΞΙ επί της οδού Μαζαράκη (τα ΤΑΞΙ θα εισέρχονται στο σημαινόμενο οριοθετημένο τμήμα για τα αστικά και λεωφορεία και θα κινούνται πάντα σύμφωνα με τις ενδείξεις των φωτεινών σηματοδοτών.
5. Ελ. Βενιζέλου με Μαζαράκη επί της οδού Μαζαράκη ρυθμιστική πινακίδα Ρ-7 απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα προς το τμήμα της οδού Μαζαράκη που βρίσκεται μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Λ. Δημοκρατίας με πρόσθετη πληροφοριακή ΠΛΗΝ ΤΑΞΙ
6. Λ. Δημοκρατίας με Τζαβέλα επί της οδού Λ. Δημοκρατίας ρυθμιστική πινακίδα Ρ-7 απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα με πρόσθετη πληροφοριακή ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΤΕΛ.

Β. ΚΥΠΡΟΥ
1. Ειρήνης με Μπουμπουλίνας επί της οδού Ειρήνης ρυθμιστική πινακίδα Ρ-7 απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα και Ρ-50δ υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας με στροφή δεξιά προς την οδό Μπουμπουλίνας.
2. Ειρήνης (Εμπορίου) με Κουντουριώτη επί της οδού Κουντουριώτη ρυθμιστική πινακίδα Ρ-7 απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα και Ρ-48 υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας προς τα δεξιά προς την οδό Ειρήνης.
3, Δικαστηρίων με Αθ. Διάκου επί της οδού Δικαστηρίων ρυθμιστική πινακίδα Ρ-7 απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα και Ρ-48 υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας προς τα δεξιά προς την οδό Αθ. Διάκου.
Γ. 14ΗΣ ΜΑΙΟΥ
14ης Μαΐου με Βενιζέλου επί της οδού 14ης Μαΐου ρυθμιστική πινακίδα Ρ-7 απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα και Ρ-49 υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας προς τα εμπρός.
Κ. Παλαιολόγου με Ι. Καβύρη επί της Κ. Παλαιολόγου με κατεύθυνση προς 14ης Μαΐου ρυθμιστική πινακίδα Ρ-7 απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα και Ρ-49 υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας προς τα εμπρός.
Αίνου και Μαζαράκη επί της οδού Αίνου με κατεύθυνση προς 14ης Μαΐου ρυθμιστική πινακίδα Ρ-7 απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα και Ρ-49 υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας προς τα εμπρός.
Βιζβίζη και Ι. Καβύρη επί της οδού Βιζβίζη με κατεύθυνση προς 14ης Μαΐου ρυθμιστική πινακίδα Ρ-7 απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα και Ρ-49 υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας προς τα εμπρός.
Αν. Θράκης και Μαζαράκη επί της οδού Αν. Θράκης με κατεύθυνση προς 14ης Μαΐου ρυθμιστική πινακίδα Ρ-7 απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα και Ρ-49 υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας προς τα εμπρός.
Φυλής και Ι. Καβύρη επί της οδού Φυλής με κατεύθυνση από Φυλής προς 14ης Μαίου ρυθμιστική πινακίδα Ρ-7 απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα και Ρ-49 υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας προς τα εμπρός.
Επίσης απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων σε όλα τα τμήματα των προαναφερομένων οδών που απαγορεύεται η κυκλοφορία.

Τα βαρέα οχήματα που θα εισέρχονται στην πόλη από την δυτική πλευρά θα κινούνται υποχρεωτικά από την οδό Λ. Β. Αλεξάνδρου (παραλιακή) στο ύψος της διασταύρωσης αυτής με την οδό Λ. Δημοκρατίας (φωτεινοί σηματοδότες ΕΓΝΑΤΙΑΣ) Κατά την χρονική διάρκεια των εκδηλώσεων απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στα σημεία απαγόρευσης της κυκλοφορίας.