κλεμμέναΥποψίες από την πρώτη στιγμή δύο Γεωργιανοί, οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν από τα σύνορα των Κήπων προς την Τουρκία. Τα δύο άτομα, ηλικίας 23 και 32 ετών, όπως αποδείχτηκε ότι μαζί τους είχαν,
τέσσερις φορητούς υπολογιστές, τρεις ηλεκτρονικές συσκευές, ένα κινητό, τέσσερα επετειακά νομίσματα της Γερμανίας και της Ρωσίας, ένα επετειακό ρολόϊ με ενσωματωμένο νόμισμα Γερμανίας και κλειδαριές, αντικείμενα τα οποία είναι κλεμμένα από δύο σπίτια κι ένα κατάστημα της Γερμανίας.
Οι αστυνομικοί, επιβεβαίωσαν τις υποψίες τους, όταν οι δύο συλληφθέντες τους παρουσίασαν μία άδεια κυκλοφορίας, ένα μισθωτήριο συμβόλαιο και μία κάρτα διεθνούς ασφάλισης αμφιβόλου γνησιότητας.
Συνολικά κατασχέθηκαν τα παραπάνω κλοπιμαία, το αυτοκίνητο, τα έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας και το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, πάλι στους Κήπους, ένας ο 43χρονος Γεωργιανός προσπάθησε να βγει από τη χώρα με ένα αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες. Από τον έλεγχο των αστυνομικών προέκυψε ότι το αυτοκίνητο έχει κλαπεί από την Ιταλία και η άδεια κυκλοφορίας που παρουσιάστηκε ήταν πλαστή.