Το όνομα του Φραγκούλη Φράγκου “παίζει” ακόμη “δυνατά” για την θέση του ΥΕΘΑ. Χθες το απόγευμα λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση για τα 40 χρονια της ΝΔ η φήμη ότι θα εμφανιστεί ο πρώην Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ στην εκδήλωση κυκλοφόρησε παντού . Το όνομά του στρατηγού παρουσιάστηκε ως μια ακόμη “σημαντική παρουσία” και όσοι άκουσαν ότι “έρχεται ο Φράγκος” υπέθεσαν ότι και η υπόθεση για το ποιος θα είναι ο επόμενο ΥΕΘΑ “έκλεισε”.
Ο στρατηγός δεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση παρά την φημολογία. Κι έτσι άρχισε νέος κύκλος σεναρίων. Είχε προσκληθεί και δεν πήγε;
Οι πληροφορίες παρουσιάζουν αυτό το σενάριο ως το πιθανότερο. Άλλοι πάλι -από την Συγγρού αυτοί- υποστηρίζουν οτι ο στρατηγός είχε εκφράσει την πρόθεση να έρθει στην γιορτή για τα 40 χρόνια ,έλαβε σχετική πρόσκληση αλλά τελικά δεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση.
Η αλήθεια είναι ότι αν ο πρώην Α/ΓΕΣ έκανε την εμφανισή του σε μια τέτοια εκδήλωση αυτό κάτι θα σήμαινε και για τις επιλογές του πρωθυπουργού για το ΥΠΕΘΑ. Τώρα το ερώτημα ποιος θα είναι ο επόμενος ΥΕΘΑ παραμένει ακόμη ανοιχτό.
onalert