Ο « ΆΘΛΟΣ» ΤΩΝ 1000 ΜΙΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Από το Ορμένιο στην Γαύδο με ένα ποδήλατο.
Με στόχο να ολοκληρώσουν τον Άθλο και να ενισχύσουν τη Φλόγα, τρεις αθλητές ξεκινούν απόψε από το Ορμένιο Έβρου με στόχο να φτάσουν στις 21 Αυγούστου στο νοτιότερο σημείο της Ευρώπης τη Γαύδο.
Ο αεικίνητος και αποφασισμένος αθλητής Θανάσης Τσάκλας, διαφορετικά γνωστός ως «ο ξυπόλυτος μαραθωνοδρόμος» ή «ο άνθρωπος που διέσχισε 15 χώρες σε 30 ημέρες με ένα ποδήλατο» αφιερώνει το επόμενο δύσκολο εγχείρημα του στα παιδιά με καρκίνο, τα παιδιά του συλλόγου Φλόγα.
Ο Θανάσης μαζί με τους συνδιοργανωτές του «Άθλου», Απόστολο Τσάκλα και την Ελένη Λυγερού, θα διασχίσουν όλη την Ελλάδα με τα ποδήλατά τους, θα αναρριχηθούν στον Όλυμπο, θα τρέξουν την κλασική διαδρομή του Μαραθώνιου, θα μπουν σε θαλάσσια ποδήλατα. Με ελάχιστες ώρες ύπνου, έχουν σκοπό να ολοκληρώσουν τη διαδρομή των 1000 μιλίων (1700 περίπου χιλιομέτρων), σε δώδεκα ημέρες. Οι αθλητές, στην υπερπροσπάθειά τους, χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.
Η βοήθειά μας, θα είναι απλά η αποστολή ενός μηνύματος με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες, γράφουμε τη λέξη ΦΛΟΓΑ/FLOGA στο 54234 και 1,23 Ευρώ θα προστεθούν στους σκοπούς της Φλόγας.

Τον Άθλο στηρίζουν κεντρικοί χορηγοί και το ξενοδοχείο Βιέννη στην Ορεστιάδα.