Τέσσερις διαρρήξεις οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες σε σπίτια στην Ορεστιάδα κατάφερε να εξιχνιάσει η αστυνομία.
Τις διαρρήξεις έχουν διαπράξει γνώριμοι στην αστυνομία, καθώς πρόκειται για ανηλίκους οι οποίοι έχουν συλληφθεί πάρα πολλές φορές.
Οι ανήλικοι ηλικίας 13, 14 και 16 ετών την Τετάρτη το μεσημέρι, διέρρηξαν σπίτι, χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό του, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και τράπηκαν σε φυγή. Στη συνέχεια, ύστερα από την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν άμεσα εκτεταμένες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.
Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα χρυσαφικά (δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, αλυσίδες, κρεμαστά), τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν αφαιρέσει, το ίδιο μεσημέρι, από ένα άλλο σπίτι στην Ορεστιάδα. Τα κατασχεθέντα χρυσαφικά αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.
Από τη συνέχεια των ερευνών, προέκυψε επίσης ότι οι τρεις ανήλικοι, το τελευταίο τετράμηνο, διέρρηξαν στην πόλη της Ορεστιάδας, άλλα δύο σπίτι αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Ορεστιάδας.