Σύμμαχο από τη βουλή έχει η εφημερίδα Real News στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου.
Ο Γιάννος Παπαντωνίου ζητάει από την εφημερίδα 7 εκ. Ευρώ για δημοσίευμα της εφημερίδας το οποίο υποστηρίζει ότι τον θίγει.

Ο βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης με δήλωσή του – επιστολή του προς την εφημερίδα, όχι μόνο τη στηρίζει, αλλά της δίνει και συγχαρητήρια.
Ο κος. Ουζουνίδης αναφέρει:

»
Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην εφημερίδα Real News και τους δημοσιογράφους σχετικά με τον καθημερινό αγώνα που κάνετε κατά της διαφθοράς. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στο παρασκήνιο το οποίο έχετε αποκαλύψει ότι κρύβεται πίσω από το ζεύγος Παπαντωνίου στο άρθρο με τίτλο ¨… ξέφυγε Γιάννος και Ρούλα Παπαντωνίου¨. Είναι, πράγματι, καιρός να επέμβει η δικαιοσύνη ώστε να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στα ¨αμαρτωλά εμβάσματα¨ και τα ψέματα του Γιάννου, που αποκαλύπτονται και στο δημοσίευμα της Real News την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014.

Την δεκαετία του ’60 και ’70 χιλιάδες βορειοελλαδίτες- Εβρίτες μετανάστες στη δυτική Ευρώπη (και από όλη την Ελλάδα) έφερναν με τεράστιες θυσίες συνάλλαγμα και βοήθησαν στην ανάπτυξη της Ελλάδας μας (είναι και οι εργαζόμενοι σκληρά στην Ελλάδα). Κάποιοι άλλοι κύριοι, ωστόσο, τη δεκαετία του ’90 έκλεβαν προκλητικά τον ελληνικό λαό και το δημόσιο χρήμα στέλνοντάς το σε τράπεζες του εξωτερικού. Είναι αυτές οι πολυσυζητημένες λίστες που κυκλοφορούν π.χ. λίστα Λαγκάρντ, λίστα Λουξεμβούργου, κ.λ.π. Είναι καιρός να δοθούν το συντομότερο δυνατό λύσεις και απαντήσεις στις πολυσυζητημένες λίστες που με το δίκιο τους ζητάνε οι συμπολίτες μας να επιστραφούν τα κλεμμένα.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η δυσβάστακτη φορολογία των απλών και σκληρά εργαζόμενων ανθρώπων και από την άλλη να κινούνται στο απυρόβλητο με προκλητικό τρόπο οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος.

Σας συγχαίρω, λοιπόν, για το θάρρος και την αντικειμενικότητά σας στην αποκάλυψη των πολύ σοβαρών αυτών θεμάτων, που κρατούν απολύτως ενήμερο τον ελληνικό λαό, και σας προτρέπω να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται απέναντι στην ελληνική κοινωνία».