Η THRAKON αποτελεί μία δυναμικά αναπτυσσόμενη βιομηχανία η οποία αναπτύσσει, παράγει και εμπορεύεται έτοιμα δομικά προϊόντα και κονιάματα. H εταιρεία βασισμένη στην εμπειρία και την γνώση της αγοράς δημιουργεί νέα, πρωτοποριακά προϊόντα με γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία. Η THRAKON προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, υποστηριζόμενες από άριστη εξυπηρέτηση πελατών για την κατασκευή.
Η THRAKON παράγει μία πλήρη γκάμα οικοδομικών υλικών, καλύπτοντας πλήρως όλες τις οικοδομικές εργασίες. Συγκεκριμένα διαθέτει τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:
– Κόλλες πλακιδίων & αρμόστοκους με βασική πρώτη ύλη την χαλαζιακή άμμο προσφέροντας μοναδική εργασιμότητα και αντοχές.
– Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με την εμπορική ονομασία ClimaPLUS. Το σύστημα ClimaPLUS μπορεί να εξοικονομήσει έως και 60% του κόστους ψύξης και θέρμανσης.
– Οικοδομικά χρώματα και βερνίκια με την εμπορική ονομασία STATUS
– Υλικά προσόψεων
– Επιχρίσματα (είναι η μοναδική εταιρία που παρέχει σύστημα αυτόματης τροφοδοσίας με τα mini σιλό THRAKON σε όλη την Ελλάδα)
– Στεγανωτικά & επισκευαστικά υλικά
– Δάπεδα
– και συγκολλητικές ουσίες με την εμπορική ονομασία CARMYCO

Ο όμιλος της THRAKON αποτελείται από τέσσερις παραγωγικές μονάδες, δύο στην Ορεστιάδα, στην Θεσσαλονίκη και στα Οινόφυτα με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα άνω των 200.000 τόνων και εγκαταστάσεις περίπου 110.000m2. Αυτό μας καθιστά από τους πιο αξιόπιστους παραγωγούς δομικών υλικών στην Ελλάδα με εγγυημένα σταθερή τροφοδοσία.

Ο όμιλος συνεχίζει την επέκταση των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα, με τελευταία επένδυση την εξαγοράς της CARMYCO, που πραγματοποιήθηκε το 2012 και την διεύρυνση των υλικών του στα χρώματα, δημιουργώντας παράλληλα ένα νέο κέντρο πωλήσεων και στην νότια Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σε ολόκληρη την χώρα. Επιπλέον το σημερινό δίκτυο πωλήσεων ξεπερνάει τα 1.000 καταστήματα σε ολόκληρη την χώρα.
Τέλος, ο όμιλος έχει εξαπλωθεί ραγδαία και στο εξωτερικό με σημαντικές εξαγωγές σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο εκ των οποίων Κύπρο, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κόσσοβο, Π.Γ.Δ.Μ., Αιθιοπία, Ερυθραία, Η.Α.Ε., Καμερούν, Λίβανο, Αλβανία και Γεωργία. Στόχος μας είναι η προσφορά τεχνογνωσίας και η παροχή ολοκληρωμένων τεχνικών λύσεων σε όλους τους πελάτες μας στην διεθνή αγορά.