Μετά το Δημητράκο, που είχε αποκαλέσει σε δημοτικό συμβούλιο το δήμαρχο Ορεστιάδας, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλός του Γαβρήλ Παπαμιχαήλ, κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του δημάρχου, έχει καταγραφεί και μία δήλωση άλλου υποψηφίου δημοτικού του συμβούλου.
Πρόκειται για το Νίκο Νικολαϊδη, ο οποίος έχει δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν για το δήμαρχο: «Καλό είναι όποιος λαμβάνει τις αποφάσεις να έχει το σθένος να τις υποστηρίξει ή να σιωπά καλύτερα«.

Η αφορμή για την καυστικότατη δήλωση Νικολαϊδη ήταν οι αποφάσεις του δημάρχου για τη λειτουργία των σχολείων σε περίοδο όπου τα χιόνια είχαν κατακλύσει το βόρειο τμήμα του Έβρου.

Ο Νίκος Νικολαϊδης είχε δηλώσει το Φεβρουάριο του 2012:

«Κυκλοφορεί μια δήλωση του Δημάρχου Ορεστιάδας κ. Μουζά, που προσπαθεί να δείξει άλλους ως υπεύθυνους ή τουλάχιστο να καταστήσει συνυπεύθυνους για τις αποφάσεις του για τη λειτουργία των σχολείων την εβδομάδα του παγετού.
Γνωρίζω στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, που ταλαιπωρήθηκαν, στους γονείς και όλους τους συμπολίτες μας ότι ρωτήθηκα μόνο για την 27η Ιανουαρίου και είχα τη γνώμη να μη λειτουργήσουν τα σχολεία.
Καμία άλλη ημέρα δεν ρωτήθηκα.
Καλό είναι όποιος λαμβάνει τις αποφάσεις να έχει το σθένος να τις υποστηρίξει ή να σιωπά καλύτερα».

Στη φωτογραφία ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας με το δήμαρχο Ορεστιάδας.