Με σκληρή γλώσσα απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ στον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Νίκο Τζανίδη, ο οποίος υποστήριξε ότι του έγινε πρόταση από το κόμμα να ηγηθεί σε ψηφοδέλτιό του.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
Με έκπληξη αλλά και απογοήτευση για το πολιτικό ήθος ενός «νέου» ανθρώπου ακούσαμε χθες τον κ.Τζανίδη να δηλώνει πως ,δήθεν, του έγινε πρόταση να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης σε ψηφοδέλτιο υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτός αρνήθηκε γιατί είναι, λέει, ακομμάτιστος.
Ξεκαθαρίζουμε πως ουδέποτε έγινε τέτοια πρόταση στον κ.Τζανίδη. Άλλωστε πως θα μπορούσε να συμμετάσχει έστω και σαν απλό μέλος σε μια δημοτική παράταξη που έχει ως όρο συγκρότησής της, την εναντίωση στα δόλια σχέδια των χρυσοθήρων κάποιος που με τη ψήφο του στο Περιφερειακό Συμβούλιο αποδείχθηκε ένθερμος υποστηρικτής των χρυσορυχείων όπως ο κ.Τζανίδης;
Όσο για το ακομμάτιστος ας εξηγήσει ο κ.Τζανίδης,πως αφού κατά δήλωση του έφυγε από το ΠΑΣΟΚ το 2009, ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον κ.Γιαννακίδη και το ΠΑΣΟΚ το Νοέμβριο του 2010; Ο λαός μας λέει «μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης». Ας κρίνουν οι πολίτες. Είμαστε όμως σίγουροι πως οι νέοι άνθρωποι που παρακολουθούν τον κ.Τζανίδη διαχωρίζουν τους εαυτούς τους από αυτές τις ανήθικες πρακτικές καθώς και από τις «χρυσές» του απόψεις .

Νομαρχιακή επιτροπή ΕΒΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ