Καραφεϊζη: «Κάντε κάτι πριν φύγετε κ. δήμαρχε»
Αισιόδοξοι για την Κυριακή εμφανίζονται στο συνδυασμό της υποψηφίας δημάρχου Διδυμοτείχου Βάγιας Καραφεϊζη, ύστερα και από τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Βήμα Εμπιστοσύνης» στο Διδυμότειχο.

Η Βάγια Καραφείζη, στην κεντρική της ομιλία τόνισε ότι εκτός από την εγκατάλειψη των χωριών υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα μέσα στην πόλη, τα οποία δεν κατάφεραν να λύσουν οι δύο προηγούμενοι δήμαρχοι. Παράλληλα κατέθεσε προτάσεις, για τον αγρότες και τους κτηνοτρόφους, την υποβάθμιση των υπηρεσιών, το νοσοκομείο, ενώ δε δεσμεύτηκε ότι θα βγάλει το μαγικό ραβδί και θα λύσει τα προβλήματα, καθώς είπε λέει αλήθεια και κοιτάει τους πολίτες στα μάτια.
Αντίθετα όμως, κατέθεσε πρόταση ανακούφιση των κατοίκων από τις πολλές διακοπές νερού, με την άμεση κατασκευή δεξαμενής στο συνοικισμό ώστε να υπάρχει νερό στην περιοχή όταν σπάει ο κεντρικός αγωγός και λειτουργίας της δεξαμενής στον Καλέ για τους ίδιους λόγους.
Παράλληλα μίλησε για ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου όλου του δήμου και του παραδοσιακού χαρακτήρα των Μεταξάδων, μέσα από συγκεκριμένες τουριστικές διαδρομές.
Ασκώντας δριμεία κριτική στους άλλους δύο υποψήφιους δημάρχους, αναφέρθηκε σε προσπάθειες να τεθεί εκτός ο συνδυασμός της, κάτι που όπως είπε δεν μπορούσε να γίνει, γιατί ήθελαν να φιμώσουν τους κατοίκους, να παρουσιάσουν τα ξαναζεσταμένο φαγητό ως ανάγκη.
Οι πόρτες του δημαρχείου, τα κινητά μας θα είναι πάντα ανοιχτά για να εξυπηρετούν τους πολίτες, τόνισε η υποψήφια δήμαρχος.
Στο Διδυμότειχο ήδη σχολιάζεται πολύ θετικά η ανοιχτή πρόσκληση προς το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την αξιοποίηση του δάσους της Τσίγγλας κάτι που όπως είπε θα φέρει και νέο κόσμο στην πόλη.
Η Βάγια Καραφεϊζη θα ολοκληρώσει τις προεκλογικές της ομιλίες την Παρασκευή στις 18:30 στους Μεταξάδες.