Καταγγελία αναγνώστη.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014 Απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, κάποιος «σπουδαίος» θα περνούσε από την 14η Μαΐου και κλείσανε τους δρόμους (μαζέψανε αυτοκίνητα), ΑΛΛΑ και τους κάδους απορριμμάτων ακόμα και από τους διπλανούς δρόμους.
ΝΑΙ αλλά που τους πήγαν;
Τους έκρυψαν στα άλλα δρομάκια και κάποιους σε ένα μικρό πεζόδρομο στη Λεονταρίδου με τα καταστήματα και τα γραφεία κάποιων να έχουν γεμίσει από ΤΗΝ μπόχα (καθότι πολύ στενό δρομάκι).
Μια αστυνόμος (αρχιφύλακας) στο σταυροδρόμι της Μαζαράκη & Βενιζέλου, είπε ότι είναι μόνο για 2-3 ώρες. Ε πόσες ώρες τα καταστήματα και τα γραφεία είναι ανοιχτά; 3. Με τη μπόχα ούτε οι ιδιοκτήτες άντεξαν να κάτσουν τόση ώρα.
Η αστυνόμος είπε ότι οι κάδοι μετακινήθηκαν με εντολή του Δημάρχου. Αν είναι αλήθεια δε το γνωρίζω και δυστυχώς μπορεί να μη μάθουμε ποτέ ποιός ήταν ο υπεύθυνος (ο Δήμαρχος ή η Αστυνομία) που έδωσε εντολή για την ΑΓΑΡΜΠΗ και απάνθρωπη αυτή εντολή μετακίνησης των κάδων και την τοποθέτησή τους στο συγκεκριμένο σημείο.
Δέστε το αίσχος της αδιαφορίας, τη γαϊδουριά του σεβασμού τους προς τον συνάνθρωπο.
Απλά πέρασα και φωτογράφησα το σημείο, δε γνωρίζω αν κάνανε ακριβώς το ίδιο και σε άλλο δρομάκι ώστε να ταλαιπωρήσουν κι άλλους.
Άραγε στο τέλος όντος θα περάσουν και θα τους ξαναβάλουν στη θέση τους; Να το δω και να μη το πιστέψω.