Συνελήφθησαν χθες (25-08-2011) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 30 και 16 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής, εντόπισαν και συνέλαβαν στην Κομοτηνή, τους δύο ημεδαπούς, διότι κατείχαν από κοινού μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 62 γραμμαρίων και έξι (6) δισκία φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος XANAX, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Συνελήφθη, χθες (26-8-2011) το απόγευμα, στο Νεροφράκτη Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 25χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας Δράμας, πραγματοποίησαν κατ΄οίκον έρευνα στο σπίτι του 25χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 21,5 γραμμαρίων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 25χρονος προμηθεύτηκε την ακατέργαστη κάνναβη από αυτοφυή δενδρύλλια κάνναβης, σε αγροτική περιοχή Μαυρολέυκης Δράμας, τα οποία βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Συνολικά κατασχέθηκαν είκοσι δύο (22) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 0,70 έως 2 μέτρων.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Συνελήφθησαν χθες (25-08-2011) το βράδυ, στην περιοχή Θερμών Σαμοθράκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, μια 48χρονη και ένας 33χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης, εντόπισαν στην κατοχή της 48χρονης, μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν έξι (6) φαρμακευτικά δισκία HIPNOSEDON των 1 mg και δύο (2) δισκία LEXOTANIL των 6 mg.
Οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη χθες (25-08-2011) το βράδυ, στην περιοχή Θερμών Σαμοθράκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 46χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν στην κατοχή του 46χρονου, δύο (2) νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους 7,6 γραμμαρίων και τέσσερα (4) δισκία άγνωστης ναρκωτικής ουσίας, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Στη συνέχεια, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε σκηνή όπου διέμενε ο 46χρονος, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους 14,6 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 13,2 γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.