Λόγω της επίσκεψης στην Αλεξανδρούπολη του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρου Β΄ και της Περιφοράς της εικόνας της Παναγίας Ελευθερώτριας, σήμερα Τρίτη, αργά το απόγευμα, η ομιλία της Δημοτικής παράταξης «ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Μαΐου στις 8.30 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.
Η παρουσία του Πατριάρχη, ο οποίος θα είναι το κεντρικό πρόσωπο των φετινών «Ελευθεριών» στην Αλεξανδρούπολη, αποτελεί μεγάλη τιμή για τον τόπο και τους πολίτες, σύμφωνα με τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, ο οποίος ανακοίνωσε το πρόγραμμα της επίσκεψής του καλώντας τον κόσμο να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις.
Η δημοτική παράταξη «ΑΝΑ.Σ.Α.» τιμώντας τον Πατριάρχη και τις θρησκευτικές εκδηλώσεις καλεί επίσης τον κόσμο να συμμετέχει σ’ αυτές και για τον λόγο αυτό ανέβαλλε την προγραμματισμένη για σήμερα, προεκλογική του συγκέντρωση για την ερχόμενη Πέμπτη, 15 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο.
Θα μιλήσει ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Μιχαηλίδης, ο οποίος θα παρουσιάσει και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.