Ο Σάκης Σιγρέκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας με το συνδυασμό Είναι στο Χέρι μας, απαντάει στις ερωτήσεις του thraki Νεα.

Κάποια στιγμή θα περνάγατε και στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης να υποθέσουμε, καθώς τα κοινά, είτε στον επαγγελματικό χώρο είτε στον αθλητισμό αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς σας. Πώς όμως επιλέξατε το συγκεκριμένο συνδυασμό;
Είναι μια «παρέα» νέων χωρίς κομματικές πεποιθήσεις μη πολιτικοποιημένα άτομα έως τώρα. Για λόγους συναισθηματικούς ως προς την πόλη γιατί εδώ μεγαλώσαμε εδώ γεννηθήκαμε γιατί όταν είσαι αγνός προσπαθείς για το καλό και την αλήθεια.
Στον προεκλογικό σας αγώνας πώς κινείστε; Πηγαίνετε σε χωριά, σε συνοικίες ή έχετε επιλέξει να ενημερώσετε τους φίλους σας;
Έχω επιλέξει να ενημερώσω μόνο τους φίλους μου.
Τι είναι αυτό που σας ενοχλεί από την παρούσα δημοτική αρχή;
Αδιαφορία ανάληψης ευθυνών παρουσία των δημοτικών συμβούλων όπως και του δημάρχου στα δρώμενα της πόλης όπως και στο εμπορικό κομμάτι της πόλης.
Η νέα πλατεία Ορεστιάδας σας άρεσε;
Όχι διότι θα μπορούσε να υπάρχει περισσότερο πράσινο για να χαρακτηριστεί ως ΠΆΡΚΟ της Ορεστιάδας χωρίς κινδύνους για ατυχήματα.
Αυτό που θα αλλάξει την καθημερινότητα της πόλης ποιο είναι;
Περισσότερες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης ούτως ώστε να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο στην πόλης μας και από τις γύρω περιοχές.
Αυτό που θα αλλάξει συνολικά την εικόνα του δήμου;
Μεγαλύτερη προσήλωση στα προβλήματα της καθημερινότητας του δήμου και ειδικά των πολιτών και όχι σε ανούσια πράγματα και προσωπικές φιλοδοξίες
Πώς μπορούμε ουσιαστικά να προσελκύσουμε Τούρκους και Βούλγαρους;
Βίζα για τους Τούρκους. Εκδηλώσεις είτε αθλητικές είτε με εμπορικοκοινωνικές και για τους δυο.