«Το τελευταίο διάστημα γίνεται συχνή αναφορά στο όνομά μου από τα (μεγάλα πανελλήνιας εμβέλειας) κανάλια και καλέστηκα να αναλωθώ σε σχόλια που είμαι σίγουρος ότι λίγο αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών και την αγωνία τους για το μέλλον. Οι συμπατριώτες μου με προτρέπουν συνεχώς να αναδεικνύω την εγκατάλειψη του τόπου μας από το αθηνοκεντρικό κράτος και τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους που βλέπουν να μην επιλύονται.

Δύο χρόνια που είμαι εκλεγμένος Βουλευτής στον Έβρο, ασχολούμαι με επίκαιρες ερωτήσεις, αναφορές και ομιλίες στη Βουλή για θέματα της περιοχής μου ύστερα από τις παροτρύνσεις των καλύτερων μου συμβούλων, των απλών πολιτών. Τα εν λόγω, λοιπόν μέσα, δεν με καλέσανε ούτε μια φορά να αναφερθώ στο πρόβλημα του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, στο πρόβλημα των αποζημιώσεων των κτηνοτρόφων της Θράκη σχετικά με την ευλογιά, για το πετρέλαιο θέρμανσης στη βόρεια Ελλάδα όπου οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές από την υπόλοιπη Ελλάδα και σε πολλά άλλα θέματα.

Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τα θέματα της καθημερινότητας των ανθρώπων του τόπου μου, διότι με την τακτική που ακολουθεί η σημερινή κυβέρνηση τους οδηγεί σε αδιέξοδα. Προβλήματα όπως αυτά των ελεύθερων επαγγελματιών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές τους εισφορές αλλά και των ασφαλισμένων οι οποίοι με τις τόσες αλλαγές του Υπουργείου Υγείας, δεν ξέρουν που να απευθυνθούν και να βρουν λύση στο θέμα της υγείας τους.

Εγώ θα συνεχίσω με την ίδια τακτική όσο θα έχω την στήριξή σας, τις συμβουλές σας και την ενημέρωσή σας να θίγω τα συλλογικά θέματα που αφορούν την περιοχή μου.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε αν θα με βγάλουν στα κανάλια, ούτε αν είμαι εκτός θέματος στις ομιλίες στη Βουλή ούτε θα γίνω «το παπαγαλάκι» τους για να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη.

Πήρα τη μεγάλη απόφαση να κατέβω στις περιφερειακές εκλογές και μαζί με εσάς να τους στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι επιτέλους κάποιος θα πρέπει να σκύψει πάνω από τα προβλήματα της περιοχής, να δει τα προβλήματα της και να ασχοληθεί με αυτά».