Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Έβρου με την παράταξη Κοινωνική Συμμαχία, απαντάει στις ερωτήσεις του thraki Νεα.

Η αλλαγή στρατοπέδου που επιλέξατε προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Γιατί τελικά φύγατε από την παράταξη Παυλίδη;
Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία και για την ευκαιρία που μου δίνετε προκειμένου να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου με τους συμπατριώτες μου. Παράλληλα θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους όσοι έχουν την υπομονή να αφιερώσουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και να ασχοληθούν μαζί μου.
Πιστεύω ότι έχοντας φτάσει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές η κύρια συζήτηση επικεντρώνεται πλέον στα πρόσωπα και τις αυτοδιοικητικές προτάσεις όπως αυτές παρουσιάζονται στους συμπολίτες μας.
Εκτιμώ την αυτοδιοιηκητική διαδρομή του κου Παυλίδη όπως και τις προτάσεις και προσπάθειές του για την προκοπή της Περιφέρειάς μας και των κατοίκων, μαζί και τις υπόλοιπες θέσεις των άλλων συνδυασμών που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία αλλά συνεχίζω να πιστεύω πως η καλύτερη πρόταση είναι αυτή που προσωποποιεί ο Περιφερειάρχης κος Άρης Γιαννακίδης και η παράταξη της Κοινωνικής Συμμαχίας

Οι κομματικές γραμμές τελικά δεν έπεσαν κι αυτό αποδεικνύεται ότι κόμματα στηρίζουν συγκεκριμένους υποψηφίους στην περιφέρεια ΑΜΘ. Εσείς παραμένετε Νέα Δημοκρατία;
Τα κόμματα συνεχίζουν να αποτελούν βασικούς πυλώνες του δημοκρατικού μας συστήματος, σε αυτή τη διαδικασία όμως οι θέσεις και τα προβλήματα των κόμματων δεν αποτελούν και λύσεις στα προβλήματα της αυτοδιοίκησης . Έχω δεσμευτεί να μην κομματικοποιήσω με τον λόγο μου αυτές τις εκλογές αλλά αφού ευγενικά με ρωτάτε σας λέω πώς η προσωπική αλλά και οικογενειακή μου διαδρομή όσον αφορά την κεντρική πολιτική σκηνή είναι ταυτισμένη με το συγκεκριμένο κόμμα .
Η μόνη πολιτική αλλαγή στην οποία προέβην είναι η επιλογή μου αυτοδιοιικητικα να αποχωρήσω από την παράταξη του κου Παυλίδη και να θέσω υποψηφιότητα με τον Άρη Γιαννακίδη .
Η κοινωνική συμμαχία στην πράξη και μέσα από πρόσωπα που κοσμούν τα ψηφοδέλτιά της αποδεικνύει ότι είναι μακριά από κόμματα και στηρίξεις θέτοντας σε προτεραιότητα τις ικανότητες και τις προσωπικές κοινωνικές διαδρομές του καθενός κάνοντας πράξη την περιφερειακή συνείδηση που έχουμε ανάγκη..

Προεκλογικά όλοι τάζουν και προτείνουν και η ιστορία έχει αποδείξει ότι πολλά είναι λόγια του αέρα ή μάλλον λόγια της μέθης που προκαλούν οι εκλογές. Εσείς για ποια πράγματα δεσμεύεστε;
Μία από τις ισχυρές δέσμευσης που μπορώ να καταθέσω ,ανταποκρινόμενος στην αγάπη και εκτίμηση των συμπατριωτών μου είναι το ότι ο Σταύρος Καβαρατζής ως Αντιπεριφερειάρχης του Έβρου ,αν έχω την τιμή να είμαι εγώ , θα είναι καθημερινά δίπλα τους προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα μικρά και μεγάλα προβλήματά των κατοίκων και της περιοχής μας αντιμετωπίζοντας ισότιμα όλους τους πολίτες και όλες τις περιοχές του Έβρου μας από το μικρότερο χωριό έως την μεγαλύτερη πόλη.
Παράλληλα οι υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας θα συνεχίσουν να λειτουργούν με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη και την προάσπιση τόσο του τοπικού όσο και του δημοσίου συμφέροντος με πλήρη διαφάνεια και τον προβλεπόμενο ζήλο.
Η επαφή και συνεργασία μου σκοπεύω είναι καθημερινή και με τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς προκειμένου όλοι μαζί να σχηματίσουμε μια δυνατή επιτρέψτε μου την έκφραση ομάδα του …Έβρου προκειμένου να σχεδιάσουμε από κοινού το αύριο αυτού του υπερήφανου τόπου στον οποίο όλοι κατοικούμε και δραστηριοποιούμαστε.
Αναγνωρίζοντας όμως τον πολύτιμο χώρο και χρόνο σας σταματώ εδώ δεσμευόμενος για μια διαρκή διαβούλευση και συνεχή προσωπική εργασία προς όφελος όλων των Εβριτών.

Πόσο διαφορετικό είναι το πλάνο με υποψηφίους του συνδυασμού σας όταν δημιουργήθηκε από την τελική εικόνα;
Η προσπάθεια που έγινε πριν την κατάρτιση του ψηφοδελτίου αποσκοπούσε στο να έχει πλήρη γεωγραφική κατανομή με άτομα καταξιωμένα τόσο κοινωνικά όσο και μέσα από την προσωπική πολιτική ,επιστημονική αλλά και εργασιακή τους διαδρομή.
Άτομα με πολλές ικανότητες και ενδιαφέροντα με πολλή αγάπη για τον Έβρο και τους συμπολίτες μας.
Αυτό εκτιμώ πώς πραγματοποιήθηκε στο έπακρο και απομένει πλέον στους Εβρίτες να επιλέξουν μεταξύ των καλών τους αρίστους.

Αυτόπροτάθηκαν υποψήφιοι;
Η διαδικασία της επιλογής υπήρξε μακρά και επίπονη για τον επικεφαλή , πολλοί από τους συμμετέχοντες αυτοπροτάθηκαν, ενώ για τους υπολοίπους έγιναν οι απαραίτητες σε κάθε εκλογική διαδικασία σχετικές πολιτικές διαβουλεύσεις προτάσεις και προσεγγίσεις.

Στην κάλπη, θα ρίξετε απλά το ψηφοδέλτιο του συνδυασμό σας ή θα ψηφίσετε και υποψηφίους;
Σας ευχαριστώ για την ερώτηση , δικαιολογείτε την φήμη και το ονομά σας ως μαχόμενος έγκυρος και έγκριτος δημοσιογράφος .
Όλα τα άτομα που συστρατεύονται μαζί μου σε αυτές τις εκλογές θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας αυτό με κάνει υπερήφανο σαν πολίτη αυτού του τόπου και ποιό υπεύθυνο σαν επικεφαλή του ψηφοδελτίου και δεν σας κρύβω πως θα βρεθώ και εγώ μπροστά στο δίλλημα της κάλπης ως προς τον ποία η ποιόν θα επιλέξω .
Εύχομαι όσοι θα προσέλθουν στην διαδικασία ,πράγμα για το οποίο απευθύνω έκκληση προς όλους , να επιλέξουν τους καλύτερους είτε από τον δικό μας συνδυασμό είτε από τους άλλους, αλλά να το πράξουν με πλήρη συνείδηση προσερχόμενοι όχι σαν οπαδοί κομμάτων αλλά ως ψηφοφόροι
Σας ευχαριστώ