Ο Χρήστος Καράμπαγλης μιλάει για την υποψηφιότητά του για το δήμο Ορεστιάδας με το συνδυασμό Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή.

Συντάσσομαι και εγώ στην προσπάθεια του Βασίλη Μαυρίδη να διεκδικήσει τον ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ορεστιάδας στην εκλογική περιφέρεια ΚΥΠΡΙΝΟΥ.
Στην απόφασή μου αυτή, σημαντικό ρόλο είχε η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ο Βασίλης Μαυρίδης για δεύτερη φορά μετά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση του 2010, αλλά και η διάθεση μου για προσφορά στον τόπο μου.
Αποφάσισα και αυτήν την φορά να κάνω αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας, δηλαδή να σηκωθώ από τον καναπέ και να γίνω ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. Να συμμετέχω και να διαμορφώνω, και όχι να παρακολουθώ τις εξελίξεις. Να βοηθήσω τους συντοπίτες μου.
Να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι ώστε η Ορεστιάδα να έρθει στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.
Θέλω να αγωνιστώ ώστε οι συντοπίτες μου στον πρώην Δήμο Κυπρίνου να μην νιώθουν διαφορετικοί από αυτούς που κατοικούν στην πόλη της Ορεστιάδας. Να μπορούμε να τους προσφέρουμε αυτά που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν αυτονόητα για αυτούς και τους τα στέρησαν.

Εγώ δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο. Είμαι ένας από εσάς και ζητώ την ψήφο σας ώστε να σας εκπροσωπίσω επάξια στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου.

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΠΡΙΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ…

 

Γεννήθηκα στις 24/12/1973 και μεγάλωσα στον Κυπρίνο. Είμαι παντρεμένος με την Νίκη Κουρτίδου με την οποία αποκτήσαμε μια κόρη την Σοφία Καράμπαγλη, έντεκα ετών σήμερα.

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μαρκετινγκ στο International College of Business Studies στην Θεσσαλονίκη (1992-1996) και στην συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές εκέι έως το 1998 αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA Master στην διοίκηση των επιχειρήσεων και το Μάρκετινγκ.

Εργάστηκα σε μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής μας όπως η ΕΒΡΟΦΆΡΜΑ ΑΕ, ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕ και ΕΒΡΟΣ ΤΗΛΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ.
Σήμερα εργάζομαι ως στέλεχος Μάρκετινγκ και Πωλήσεων στην εταιρία ΑΡΔΑΣ FROST AE.
Τα τελευταία 9 χρόνια κατοικώ στην Ορεστιάδα.