Μήνυμα του Ιωάννη Κούζα για τις δημοτικές εκλογές

Αγαπητέ συνδημότη,

Η περιοχή της Ορεστιάδας έχει τη μεγαλύτερη υπανάπτυξη της χώρας μας. Η ανεργία, η ανυπαρξία υποδομών, η απογύμνωσή της από τις αναγκαίες Δημόσιες Υπηρεσίες είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της. Έχει μεταβληθεί σε ένα «παραπεταμένο παιδί» της Περιφέρειας. Η ευθύνη γι’ αυτά δεν βρίσκεται γενικά και αόριστα στην οικονομική κρίση, όπως σου λένε. Την ευθύνη έχουν πρόσωπα που διαχειρίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια τις τοπικές υποθέσεις.

Αγαπητέ συνδημότη,
Σήμερα καλείσαι να απαντήσεις στο δίλημμα, που είναι δικό σου:
Ή αποδέχεσαι αυτή την κατάσταση και τους ίδιους ανθρώπους να σε παραπλανούν με ανύπαρκτες υποσχέσεις ή αλλάζεις την υπόθεση της τοπικής ανάπτυξης με τη δύναμη της ψήφου σου.
Σκέψου και αποφάσισε ποιοι θα σε εκπροσωπήσουν σε μια πορεία αλλαγής των πραγμάτων. Αν ψηφίσεις τους ίδιους ανθρώπους, η κατάσταση όλο και θα χειροτερεύει.
Σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές:
Σου παρέχεται μια ευκαιρία να αλλάξεις την περιοχή και τη δική σου μοίρα. Είμαστε πρόσωπα που μπορούν να σχεδιάσουν και κυρίως να υλοποιήσουν αυτά που χρειάζεται η περιοχή μας, γιατί έχουμε τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία.
Αυτά, όμως, λέμε εμείς ότι δεν αρκούν, αν δεν υπάρχει η ειλικρίνεια, η εντιμότητα, η διαφάνεια, η ανιδιοτέλεια και η αμφίδρομη επικοινωνία με τον δημότη.

Σκέψου ότι αποφασίζεις για τον τόπο σου και τον εαυτό σου για τα επόμενα 5 χρόνια!

«Εσύ αποφασίζεις, εσύ αλλάζεις τα πράγματα»

Βιογραφικό Ιωάννη Κούζα
Ο Γιάννης Κούζας είναι:
• Απόφοιτος του Τμήματος Κλασικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Θεσσαλονίκης
• Απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Θεσσαλονίκης
• Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Διεθνών Σπουδών
• Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ.
Διετέλεσε:
• Πρόεδρος της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου,
• Πρόεδρος του Κέντρου Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Έβρου),
• Διευθυντής του Εσπερινού Λυκείου Ορεστιάδας και
• Σήμερα είναι Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Β. Έβρου.
Εξέδωσε πέντε βιβλία, επιμελήθηκε ή είχε συμμετοχή σε άλλα τέσσερα βιβλία και εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά και σε πρακτικά διεθνών και πανελληνίων συνεδρίων. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες «Μεθόριος» Ορεστιάδας και «Γνώμη» Αλεξανδρούπολης. Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά.
Είναι παντρεμένος με τη Φιλόλογο Βαρσαμίδου Ιωάννα και έχουν δύο παιδιά.