ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΦΕΡΩΝ
SFERIKOS 99,3 FM
ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ η ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ;;;

Περικοπές συντάξεων! Δραστικές μειώσεις μισθών! Κατάργηση δώρων και επιδομάτων! Απολύσεις! Ουρές ανέργων στα γραφεία του ΟΑΕΔ! Αμέτρητοι συνάνθρωποι μας σε φιλανθρωπικά συσσίτια! Νέοι εκλιπαρούν για δίμηνες και τρίμηνες συμβάσεις για ένα προσωρινό πενιχρό εισόδημα! Φοιτητές διακόπτουν τις σπουδές τους λόγω οικονομικής αδυναμίας. Απόγνωση και απελπισία!
Η Δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης προφανώς βρίσκεται σε άλλη χώρα!
Υπηρετώντας σκανδαλωδώς την διαπλοκή για 4η χρονιά, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης επιδοτεί με πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρω το ζημιογόνο δημοτικό ραδιόφωνο, απλά και μόνο για να συντηρεί φερέφωνα προκαλώντας το κοινό αίσθημα!
Με προκλητικό τρόπο σπαταλούν χρήματα σε αστρονομικές αμοιβές για τα σημερινά δεδομένα στο δημοτικό ραδιόφωνο Φερών.
Η πρωινή καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Ρ/Σ SFERIKOS είναι η μοναδική που απασχολεί δύο παρουσιαστές και έναν τεχνικό οι οποίοι κοστίζουν ετησίως άνω των 47000 €!!!
Όσοι Δημότες έχουν ακούσει την εκπομπή αντιλαμβάνονται αμέσως ποιους σκοπούς εξυπηρετεί!
Μνημείο διαπλοκής είναι το γεγονός ότι ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών είναι ιδιοκτήτης ανταγωνιστικού ραδιοφωνικού σταθμού στην Αλεξανδρούπολη και ταυτόχρονα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και εκπομπές σε τηλεοπτικό σταθμό με έδρα επίσης στην Αλεξανδρούπολη! Ο 2ος παρουσιαστής δεν είναι δημότης Αλεξανδρούπολης. Προφανώς δεν υπάρχει στον Δήμο Αλεξανδρούπολης δημοσιογράφος που να πληροί τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του Δημοτικού Ραδιοφώνου και του Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, δηλαδή πανεπιστημιακή κατάρτιση, ακαδημαϊκή μόρφωση, εμπειρία κ.λπ
Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, για νοικοκύρεμα, για σεβασμό στον Δημότη, για πάταξη της διαφθοράς, για κάθαρση και για κοινωνικό φιλελευθερισμό συνεχίζονται ακόμη και τώρα που οι πολίτες βιώνουν την απόγνωση και τον πόνο!
Ο κ. Λαμπάκης αναμφισβήτητα θα έπρεπε να βραβευτεί για τα δύο καλύτερα ανέκδοτα της τριετίας:
1. “Νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του Δήμου!”
2. “Ο Δήμος και ο Δήμαρχος δεν πληρώνουν Δημοσιογράφους!”
Τελικά να γελάει η να κλαίει κανείς;;;

Αλεξάνδρα Ποιραζίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης
«ΔΗΜΟΣ & ΔΗΜΟΤΕΣ»