19 γιατροί και 44 εργαζόμενοι από το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του πρώην ΕΟΠΥΥ τοποθετούνται από σήμερα στις θέσεις τους στον Έβρο.

Οι γιατροί στην Αλεξανδρούπολη, τις Φέρες, το Σουφλί και το Διδυμότειχο έπιασαν ήδη δουλειά στις θέσεις από τις οποίες είχαν παρατηθεί τον προηγούμενο μήνα, ενώ στην Ορεστιάδα επειδή δεν υπήρχε κτιριακή δομή οι γιατροί τοποθετήθηκαν στο Κέντρο Υγείας.

Στην Αλεξανδρούπολη στο πρώην κτίριο του ΙΚΑ τοποθετήθηκαν τρεις παθολόγοι, δύο παιδίατροι, ένας νευρολόγος, ένας οδοντίατρος και δύο μικροβιολόγοι.

Στις Φέρες τοποθετήθηκαν ένας παθολόγος και ένας καρδιολόγος.
Στην Ορεστιάδα στο Κέντρο Υγείας, βρίσκονται ήδη ένας οδοντίατρος, ένας καρδιολόγος ένας δερματολόγος, ένας ωριλά και ένας γυναικολόγος.

Στο Σουφλί ένας οδοντίατρος ενώ στο Διδυμότειχο δύο οδοντίατροι και ένας δερματολόγος.

Από τη νέα δομή θα εξυπηρετούνται τόσο οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ όσο και οι ανασφάλιστοι δωρεάν.

Πρέπει πάντως να τονιστεί ότι στην Ορεστιάδα προς το παρόν, επειδή το ΠΕΔΥ στεγάζεται στο Κέντρο Υγείας όσοι επιθυμούν να εξεταστούν θα πληρώνουν το γνωστό πεντάευρω.

Το ωράριο εξυπηρέτησης των ασθενών θα είναι από τις 7:00 έως τις 19:00, ενώ το ωράριο εργασίας των ιατρών από τις 7:00 έως τις 15:00 ή από τις 11:00 έως τις 19:00.