Λίγες μόνο μέρες μετά την παραίτηση του Γιάννη Τσιαγκανά από τη θέση του αντιδημάρχου Διδυμοτείχου κάποιοι προσπαθούν με εκτός ηθικής παιχνίδια να περιορίσουν τη σημασία της. Το γεγονός της παραίτησης από μόνο του είναι πολύ σημαντικό. Όταν μάλιστα η παραίτηση συνοδεύεται και από επεξηγηματική επιστολή, τότε είναι ακόμα πιο σημαντική.

Με κουβέντες παλιού κακόφημου καφενείου και με υπονοούμενα ότι δεν κατάφερε να πάρει δύο μισθούς κι ότι δεν μπόρεσε να βολέψει συγγενικό του πρόσωπο, λασπολόγοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν από την πραγματικότητα της παραίτησης.

 

Ο κ. Τσιαγκανάς με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αν ήθελε να προκαλέσει εσωτερικό πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου, θα μπορούσε να το κάνει από τη θέση που κατείχε μη δουλεύοντας. Θα μπορούσε να βάζει τρικλοποδιές και να μην τον καταλάβαινε κανείς. Αντίθετα επέλεξε να φύγει και να λειτουργήσει σε ανοιχτό τοπίο.

 

Όλα τα άλλα που λένε αποτελούν απλή λασπολογία, η οποία μας γυρίζει σε εποχές πολύ παλιές, τότε που οι δρόμοι ήταν γεμάτοι λάσπη, έτσι κι αλλιώς.

 

Διαβάστε την επιστολή παραίτησης Τσιαγκανά ΕΔΩ