Ελεύθερο αφέθηκε το ζευγάρι το οποίο κατηγορήθηκε χθες για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Τουρκία, ύστερα από εντοπισμό τσάντας σε τουριστικό λεωφορείο με το οποίο πραγματοποιούσαν ημερήσια εκδρομή στην Αδριανούπολη δεκάδες κάτοικοι του Διδυμοτείχου και της Ορεστιάδας.

Την Παρασκευή το πρωί τελωνειακοί στο τελωνείο του Παζάρ Κιουλέ εντόπισαν τσάντα στο χώρο αποσκευών του λεωφορείου, η οποία σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που συλλέγει με ιδιαίτερη προσοχή το thraki Νεα, περιείχε ποσότητα συνθετικού κανναβινοειδών.

Οι Τούρκοι τελωνειακοί και αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους δακτυλικών αποτυπωμάτων και σε συνδυασμό με μαρτυρία επιβατών ότι η τσάντα άνηκε σε συγκεκριμένο επιβάτη, ύστερα από ώρες και έλεγχο του λεωφορείο με ειδικό μηχάνημα στο τελωνείο του Καπί Κιουλέ, κράτησαν ένα ανδρόγυνο.

Το ανδρόγυνο το Σάββατο το πρωί απολογήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερο.

Με το thraki Νεα, επικοινώνησε ο άνδρας που κατηγορούνταν και υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση κι ότι το μόνο επιβαρυντικό στοιχείο που υπήρχε εις βάρος του, ήταν η υπόδειξη μίας γυναίκας ότι αυτός έβαλε την τσάντα στο λεωφορείο.

Διαβάστε: Δύο Εβρίτες συνελήφθησαν στην Τουρκία για εμπόριο ναρκωτικών