Με εξώδικο απαντάει στον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Απόστολο Φωτιάδη, ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Νίκος Γκότσης, ύστερα από δηλώσεις του κ. Φωτιάδη για τις δράσεις του κ. Γκότση, όσον αφορά την ΤΙΕΔΑ.
Το thraki Νεα, παρουσιάζει ολόκληρη την εξώδικη δήλωση, με την οποία ο κ. Γκότσης ζητάει από την Απόστολο Φωτιάδη να ανακαλέσει όσα είπε, τόσο σον Status 94.2 όσο και στη Δέλτα τηλεόραση.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ
ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΚΟΤΣΗ TOY ΣΤΑΥΡΟΥ Αντιπροέδρου της ΤΙΕΔΑ κατοίκου Φερών
ΚΑΤΑ
ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, δικηγόρου, μέλους του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης κατοίκου Αλεξ/πολης

Κοινοποιούμενη στον Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξ/πολης προς γνώση του πειθαρχικού παραπτώματος μέλους του

Κύριε Φωτιάδη,
κηρύξατε ένα απίθανο, γεμάτο λάσπη πόλεμο κατά του προσώπου μου, που με θίγει ως άνθρωπο, οικογενειάρχη και αυτοδιοικητικό.
Με ονομάσατε σαμποτέρ του τουρισμού, ενώ είμαι αιρετός, αντιπρόεδρος στην τουριστική επιχείρηση του Δήμου Αλεξ/πολης με την επωνυμία ΤΙΕΔΑ. Εξάλλου γνωρίζετε ότι δεν είμαι άσχετος με το αντικείμενο, αφού έχω ιδρύσει και διατηρώ το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Φερών που επί χρόνια επισκέπτονται οι τουρίστες της περιοχής Φερών. Εκπροσωπούσα δε την ΤΕΔΚ Εβρου στην Επιτροπή Τουριστικής Προβολής της πρώην Νομαρχίας Έβρου και επί 3 χρόνια το περίπτερο της ΤΕΔΚ (όπου ήμουν γενικός γραμματέας) για την προβολή του νομού στην έκθεση POLIS στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έπαιρνε το Α’ Βραβείο.
Ισχυρισθήκατε ψευδώς ενώ γνωρίζατε το ψεύδος του ισχυρισμού σας, ότι μπήκα στην ΤΙΕΔΑ για να βολευτώ, ενώ γνωρίζετε καλά ότι ο Δήμαρχος με τοποθέτησε εκεί α) διότι ο μέχρι τον Οκτώβριο του 2013 αντιπρόεδρος της επιχείρησης κ. Δουνάκης τοποθετήθηκε ως αντιδημάρχος Φερών στην θέση που κατείχα πρότερον και αντίστοιχα εγώ τον αντικατέστησα στην θέση του Αντιπροέδρου της ΤΙΕΔΑ. Τούτο δε έγινε στα πλαίσια της διαγενειακής δικαιοσύνης, προκειμένου να συμμετέχει και η περιοχή των Φερών στην διαμόρφωση της τουριστικής προβολής του διευρυμένου Δήμου Αλεξ/πολης .
Ισχυρισθήκατε πλην ψευδώς, ενώ γνωρίζατε το ψεύδος του ισχυρισμού σας, ότι η μόνη μου σχέση με τον τουρισμό είναι για να πάρω το μισθό .
Ισχυρισθήκατε πλην ψευδώς, ενώ γνωρίζατε το ψεύδος του ισχυρισμού σας, ότι πήγα στην Αθήνα «μόνο και μόνο για την κοπή της πίτας του συλλόγου Φεριωτών της Αθήνας».
Ισχυρισθήκατε πλην ψευδώς, ενώ γνωρίζατε το ψεύδος του ισχυρισμού σας, ότι «πήγα στην Αθήνα με επιτελείο συνεργατών συνοδευόμενος δήθεν από φωτογράφο ή άλλον» υπονοώντας ανήθικη συμπεριφορά εμού.
Απέναντι σε αυτά τα άκρως συκοφαντικά και ψευδή στοιχεία που κοινολογήσατε στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στις 5.2.2014 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού μεγάλης θεαματικότητας την ώρα αυτή, με μοναδικό σκοπό να με διασύρετε και ως άτομο και ως αυτοδιοικητικό ενόψει και των επικείμενων Δημοτικών εκλογών αποκομίζοντας για τον ευατό σας και την παράταξή σας προσωπικά οφέλη τηρώντας την ίδια πρακτική και στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS στις 7.2.2014 για το πρόσωπό μου, σας παραθέτω τους λόγους του ταξιδιού μου στην Αθήνα, που εν πολλοίς γνωρίζατε.
Στην Αθήνα μετέβην
1. Για την συνεργασία της ΤΙΕΔΑ με τουριστικά πρακτορεία όσον αφορά την προβολή της Κοσμοσώτειρας και του ΔΕΛΤΑ του Έβρου)
2. Για την επαναπροσέγγιση παλιών συνεργατών δηλαδή τουριστικών γραφείων, που έπαψαν να προωθούν επισκέπτες στην περιοχή προβάλλοντας το Δέλτα του Έβρου και την Κοσμοσώτειρα.
3. Για την προσφορά υλικού και ενημέρωση των τουριστικών γραφείων όσον αφορά την τοποθέτηση λεωφορείου από την ΤΙΕΔΑ στις ειδικές διαδρομές στο Δέλτα του Έβρου.
Οσον δε αφορά τις δράσεις μου στην Αθήνα σας γνωστοποιώ ότι:
Το απόγευμα της 26ης – 1 – 2014 παραβρέθηκα στην κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Φερών και Περιφέρειας «Βήρα»

Στις 27-1-2014 είχα συνάντηση με τα τουριστικά γραφεία:
1. BOUTROS TOURS (συνομλώντας με την κ. Κυριακοπούλου)
2. at Holidays (συνομιλώντας με την κ. Έφη Γκόργκα)
3. SYRIGOS TRAVEL ( συνομιλώντας με τον κ. Συρίγο)
4. GINIS Ταξίδια (συνομιλώντας με την κ. Ηλιάδη)
Σημειωτέον ότι στο 2ο και 3ο Τουριστικό Γραφείο εκ των παραπάνω, συνοδευόμουν από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων Ν. Ελλάδας, κ. Μάριο Γαρταγάνη

Στις 28-1-2014 συμμετείχα σε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον Υπουργό κ. Τσαυτάρη και υπηρεσιακούς παράγοντες για τη ζωονόσο της ευλογιάς και την καταβολή αποζημιώσεων στους κτηνοτρόφους της περιοχής μας, ως πρώην Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα αλλά και ως Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Φερών όπου εκλέγομαι. Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γεροντόπουλος, ο Βουλευτής Έβρου, κ. Δερμεντζόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αν Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιαννακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς τομέα κ. Βαβίας και ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα κ. Δουνάκης.

Επίσης συμμετείχα σε σύσκεψη στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών με τους κ. Βαβία και Δουνάκη με σκοπό την εξεύρεση πιστώσεων που απαιτούνταν για τις αποζημιώσεις των κτηνοτρόφων της Θράκης
Την ίδια ημέρα (28.1.2014) επισκέφθηκα το τουριστικό γραφείο «Manessis» και συνεργάσθηκα επί μακρόν με τον κ. Μπακαλάκη, όπου διαπιστώθηκε το πρόβλημα με τον υψηλό ναύλο της «Aegean». Κατόπιν τούτου επικοινώνησα αμέσως με τον κ. Δήμαρχο Αλεξ/πολης, ο οποίος επιλήφθηκε άμεσα του θέματος για την εξεύρεση λύσης.

Σας γνωστοποιώ ότι το ταξίδι μου κόστισε στην ΤΙΕΔΑ 290 ευρώ, (200 ευρώ το αεροπορικό εισιτήριο και 90 ευρώ οι δύο διανυκτερεύσεις). Τα υπόλοιπα της παραμονής μου έξοδα δηλαδή φαγητό, μετακινήσεις κ.λπ. καλύφθηκαν εξ ιδίων.
Κύριε Φωτιάδη,
με τα όσα ψευδώς διακινήσατε σε βάρος μου, αντιλαμβάνομαι την μεθοδολογία σας στην πολιτική που ασκήσατε τόσα χρόνια και συνεχίζετε να ασκείτε. Δηλαδή στρεβλά, χαράσσοντας και συμμετέχοντας στην πολιτική που έριξε την Ελλάδα στα βράχια, πτωχοποιώντας τον Ελληνικό λαό.
Σήμερα προστρέχετε στην διεκδίκηση του Δήμου και με την ιδιότητα του «κακού ντετέκτιβ» ψευδολογώντας και συκοφαντώντας με, δημοσίως στα δύο Μ.Μ.Ε.
Κύριε πρώην βουλευτά, πρώην υπουργέ και νυν υποψήφιε δήμαρχε Αλεξανδρούπολης, αλλά και με την ιδότητα σας ως δικηγόρου μέλους του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης
διαμαρτυρόμενος εντονότατα για την απαράδεκτη συμπεριφορά σας , που δεν συνάδει με τις άνω ιδιότητές σας, σας καλώ εντός 5 ημερών από την επίδοση της παρούσης, να κατονομάσετε τον φωτογράφο και την συνοδεία μου όπως αναφέρατε στο ραδιοφωνικό σταθμό STATUS., άλλως να ανακαλέσετε στα ίδια Μ.Μ.Ε. στις ίδιες εκπομπές αναλόγου ακροαματικότητας τους ψευδείς ισχυρισμούς σας για το πρόσωπό μου ζητώντας μου ταυτόχρονα δημοσίως συγγνώμη, γιατί η ηθική μου υπόσταση είναι ολόκληρη η ζωή μου και δεν την χαρίζω σε κανέναν, ούτε και σε σας βέβαια.
Σε περίπτωση που δεν ανακαλέσετε τα ανωτέρω ψεύδη, ζητώντας μου δημοσίως συγγνώμη, σας δηλώ ότι θα στραφώ εναντίον σας αστικά και ποινικά για να προστατέψω την ηθική μου υπόσταση, το κύρος μου ως αυτοδιοικητικού και την οικογενειακή μου γαλήνη που επλήγησαν βαρύτατα από την συμπεριφορά σας.
Όσο για τις συκοφαντίες σας σε σχέση με την υπηρεσία μου, αφού επιληφθούν τα αρμόδια όργανα και αποφανθούν, τότε σας δηλώνω ότι θα στραφώ και γι΄αυτό εναντίον σας.
Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής με την ρητή επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μου επιδίδω νομίμως την παρούσα στον καθ΄ου κ. Απόστολο Φωτιάδη κάτοικο Αλεξ/πολης Λ. Δημοκρατίας 288 και στον Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξ/πολης όπως νόμιμα εκπροσωπείται προς γνώση τους και για τα νόμιμα αντιγράφοντας εξ ολοκλήρου αυτή στην έκθεση επιδόσεως.
Αλεξ/πολη 10.2.2014
Ο εξωδίκως διαμαρτυρόμενος, προσκαλών και δηλών