Μία ακόμη περίοδο υλοτομίας ζητούν οι κάτοικοι του δήμου Σουφλίου, προκειμένου να καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες θέρμανσης. Για το θέμα αυτό, ο βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης απέστειλε επιστολή στο δασάρχη Σουφλίου. Στην επιστολή ο κ. Ουζουνίδης μεταφέρει το αίτημα των κατοίκων αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Έπειτα από πρόσφατη επίσκεψη μου στο Βόρειο Έβρο και ειδικότερα στο Δήμο Σουφλίου την περίοδο των γιορτών, έγινα αποδέκτης έντονων παραπόνων από τους κατοίκους της περιοχής σχετικά με τη μη χορήγηση άδειας από το Δασαρχείο να προμηθευτούνε καυσόξυλα από την περιοχή ευθύνης του. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοικοι των Τοπικών Κοινοτήτων, για την ικανοποίηση των ατομικών τους αναγκών, επιθυμούν να υπάρξει μία ακόμη περίοδος υλοτομίας, συλλογής και μεταφοράς καυσόξυλων από τα δάση της περιοχής που περιλαμβάνονται εντός των ορίων που έχουν τεθεί, πέρα από την καθορισμένη περίοδο που καθορίστηκε από 1η Νοεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου.
Σας παρακαλώ, με όλο το σεβασμό, όπως μεριμνήσετε για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, δίνοντας τους μία ακόμη ευκαιρία για προμήθεια καυσόξυλων, μιας που ο χειμώνας στο Βόρειο Έβρο είναι ιδιαίτερα βαρύς και επιβαρυμένη η οικονομική κατάσταση των κατοίκων.

Με εκτίμηση
Ο Βουλευτής Έβρου
Ουζουνίδης Δ. Μαρίνος