Συνελήφθη χθες (11-08-2011) το μεσημέρι, στα Λιμενάρια Θάσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Λιμεναρίων Θάσου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σερβίας, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης (11-08-2011), στα Λιμενάρια Θάσου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Λιμεναρίων Θάσου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 25χρονο, εντόπισαν στην κατοχή του, μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 0,79 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Από την αστυνομική έρευνα-προανάκριση προέκυψε, ότι ο 25χρονος είχε προβεί στην κλοπή ενός (1) ποδηλάτου, την 9-08-2011 από τα Λιμενάρια Θάσου, το οποίο ανευρέθη και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

 

2. Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη χθες (11-08-2011) το μεσημέρι, στην Σαμοθράκη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, για απόπειρα κλοπής.

Συγκεκριμένα, μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης (11-08-2011), στην Σαμοθράκη, αστυνομικοί του  Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία, με σκοπό να αφαιρέσει χρήματα και αντικείμενα από αυτήν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.