Την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές ανήμερα των Χριστουγέννων με τα στρατευμένα παιδιά της πατρίδας μας, είχε ο υφυπουργός εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, στο φυλάκιο Γέφυρας των Κήπων.
Συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 12ης μεραρχίας Κωνσταντίνο Γκατζογιάννη άκουσε τα κάλαντα από το προσωπικό του φυλακίου και την μπάντα  του Πέπλου, ενώ έδωσε και αναμνηστικά δώρα.
Image and video hosting by TinyPic
Ο κ. Γεροντόπουλος τόνισε σε όλους ότι η πατρίδα προσβλέπει στην ασφάλεια που δίνει η παρουσία τους στα σύνορα και ότι παρά την κρίση ο στρατός παραμένει ψηλά ανάμεσα στους θεσμούς που εμπιστεύεται η κοινωνία μας.
Ιδιαίτερη στιγμή στην κουβέντα με τους στρατευμένους, όταν θυμήθηκε ο τα Χριστούγεννα πριν 30 χρόνια στο νησάκι Ψέριμος των Δωδεκανήσων, ως έφεδρος αξιωματικός.
Στη συνέχεια ο κ.Γεροντόπουλος, μαζί με το Στρατηγό, επισκέφθηκαν τους Έλληνες σκοπούς των συνόρων στην γέφυρα των Κήπων και αντάλλαξαν ευχές μαζί τους.
Στο μεταξύ ο υφυπουργός επισκέφτηκε και το τελωνείο των Κήπων.
Στη συνάντηση που είχε με το διευθυντή του τελωνείου και το διοικητή του αστυνομικού τμήματος, έγινε αναφορά και στην αναβάθμιση λειτουργίας του Τελωνείου.