Ένα διαφορετικό βιβλίο δύο Εβριτών που συνδυάζει τη φωτογραφία και την ποίηση σε μια ιστορία ζωής με εικόνες και λέξεις. Φωτογραφίες του Αλέξανδρου Γκουντινάκη από την Ελλάδα και το εξωτερικό συνοδεύονται από αντιπροσωπευτικούς, επιλεγμένους από τον Κώστα Μπουρνατζίδη, στίχους από μεγάλους Έλληνες ποιητές για να μας ταξιδέψουν σ’ έναν κόσμο όπου ο καθένας αναζητά το στίγμα του.
Το βιβλίο κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ορεστιάδας και πανελλαδικά διακινείται από τις εκδόσεις Αλφειός τηλ.2103623092

Βιογραφικά
Ο Κωνσταντίνος Μπουρνατζίδης γεννήθηκε στο χωριό Σπήλαιο του νομού Έβρου όπου έζησε και τα παιδικά του χρόνια. Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής της Θεσσαλονίκης. Σήμερα ζει με τη σύζυγο και τις δύο κόρες του στην Ορεστιάδα Έβρου όπου και εργάζεται ως καθηγητής σε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης.

Ο Αλέξανδρος Γκουντινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διδυμότειχο του νομού Έβρου. Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως καρδιολόγος στο Χαλάνδρι ενώ με την σύζυγο του Κυριακή και τα δυό τους παιδιά –την Στέλλα και τον Γιάννη – διαμένουν στα Μελίσσια Αττικής.