Συνελήφθη χθες (9-8-2011) το απόγευμα, στο Δοξάτο Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 43χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 43χρονο, εντόπισαν στην κατοχή του, μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Ακολούθως, σε κατ΄οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 7,1 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Συνελήφθη χθες (9-8-2011) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ισπανίας, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στην κατοχή του 29χρονου, μια (1) χάρτινη συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, βάρους 0,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.