Το απίστευτο περιστατικό έγινε το πρωί στην εκπομπή του Σταύρου Αποστολίδη στον Status 92.4.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Σταύρος Αποστολίδης, λίγο πριν τις 9:00 αναφέρθηκε σε άρθρο της περιφερειακής συμβούλου Μαρίας Γκουγκουσκίδου για την τοπική αυτοδιοίκηση και επισήμανε, ότι είχε ζητήσει στο παρελθόν από την κ. Γκουγκουσκίδου να μιλήσει για κάποιο άλλο άρθρο της κι αυτή αρνήθηκε. Λίγα λεπτά αργότερα η περιφερειακή σύμβουλος πήρε τηλέφωνο και διέψευσε το δημοσιογράφο, λέγοντας ότι ποτέ δεν της έχει τηλεφωνήσει. Ο Σταύρος Αποστολίδης επέμενε ότι της είχαν τηλεφωνήσει από το σταθμό και τότε έγινε αυτό που θα ακούσετε.

Για την ιστορία, οι δύο συνομιλητές δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, δεν γνωρίζονται προσωπικά κι όπως μας διαβεβαίωσαν από τον Status στο παρελθόν είχαν τηλεφωνήσει στην κ. Γκουγκουσκίδου για να βγει να μιλήσει.
Το νομα της κας Γκουγκουσκίδου είχε ακουστεί πρόσφατα για το δήμο Ορεστιάδας, όμως όπως έχουμε ξαναγράψει, μέχρι στιγμής δεν υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ κι όπως μαθαίνουμε ούτε από το ΠΑΣΟΚ, κόμμα που υποστήριζε μέχρι το πρόσφατο παρελθόν (χωρίς να γνωρίζουμε αν εξακολουθεί να το υποστηρίζει ακόμα).
Ακούστε το τι έγινε στον ραδιοφωνικό αέρα.