Ευχαριστήριο για όσους πλαισίωσαν, στήριξαν και τίμησαν με την παρουσία τους την φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος.
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πλήθους συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Θυγατέρες της Πηνελόπης» Αλεξανδρούπολης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στο SoHo café-bar, με σκοπό την στήριξη της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών ΠΓΝ Αλεξ/πολης. Όλα τα έσοδα της βραδιάς, θα διατεθούν για την αγορά αναγκαίου ιατρικού υλικού για την Μονάδα αυτή. Η ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια αυτή ήταν θερμή, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος.
Την φιλανθρωπική αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κυρία Νικολάου Γεωργία ,ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κύριος Δημήτριος Λαζόπουλος, ο Πρόεδρος του ανδρικού Τμήματος ΑΧΕΠΑ Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» και Περιφερειακός Σύμβουλος κύριος Δημήτριος Πέτροβιτς, ο Ταμίας του ανδρικού Τμήματος ΑΧΕΠΑ Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» και Ιατρός Κυτταρολόγος κύριος Σπύρος Βαβέτσης, ο Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής του ΔΠΘ κύριος Κωνσταντίνος Ρωμανίδης ,ο Επίκουρος Καθηγητής Πνευμονολογίας του ΔΠΘ κύριος Πασχάλης Στειρόπουλος, η Λέκτορας Υγιεινής του ΔΠΘ κυρία Ευαγγελία Νένα , ο Ειδικευόμενος Ιατρός Παθολογικής Ογκολογίας κύριος Δημήτριος Ματθαίος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κύριος Ιωάννης Κανελλάκης.
Σημαντική συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης της προσπάθειας αυτής του Συλλόγου των Θυγατέρων της Πηνελόπης είχαν οι χορηγοί της βραδιάς τα Εβρίτικα Κελάρια, η εταιρία ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΕΒΡΟΥ – ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ , η εταιρία ΥΦΑΝΤΗΣ και η εταιρία exploria.
Ο Σύλλογος «Θυγατέρες της Πηνελόπης» Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί όλο τον κόσμο που πλαισίωσε, στήριξε και τίμησε με την παρουσία του την φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε.
Image and video hosting by TinyPic