…μια άλλη διαδρομή, άγνωστη σε πολλούς! Γνωστή όμως σε Οικολόγους…

ΛΟΥΤΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ-ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ-ΦΑΝΟΣ-ΣΚΡΑ-ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ-ΦΟΥΣΤΑΝΗ-ΑΡΙΔΑΙΑ –ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ΛΙΜΝΗ-ΒΕΡΓΙΝΑ

6 -8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η μέρα Παρασκευή 06.12.2013. Αλεξανδρούπολη –Γουμένισσα-Σκρά -Λουτράκι :
Αναχώρηση το πρωί στις 07:00 από το γραφείο μας. Στάση στο Μουσθένη για καφέ. Μέσω Θεσσαλονίκης, Πολύκαστρου & Αξιούπολης άφιξη στην Γουμένισσα(γνωστή για τα τσίπουρα και τα κρασιά της), όπου και στάση για γεύμα ατομικά. Συνεχίζουμε για το Λουτράκι, παρακάμπτοντας το Όρος Πάικον. Παράλληλα με τα Σκοπιανά σύνορα και από διαδρομή δια μέσου Αξιούπολης, Φανού και Σκρά(περιβόητη νίκη κατά Βουλγάρων Ά παγκόσμιο πόλεμο)βγαίνουμε στην κοιλάδα της Αριδαίας. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας και ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά φαγητό σε ταβέρνα με μουσική. Διανυκτέρευση.

2η μέρα Σάββατο 07.12.2013. Λουτράκι- Εξαπλάτανος:
Πρωινό στo ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια επίσκεψη στα φαράγγι Ράμνο Μπόρ και μπάνιο ατομικά για όσους επιθυμούν ( έχοντας μαγιό και μπουρνούζι ) στις φυσικές πισίνες ή στην εσωτερική πισίνα των λουτρών «Πόζαρ» ( σταθερή θερμοκρασία νερού 37 βαθμοί ). Γεύμα ατομικά στις ταβέρνες. Ξεκούραση Το βράδυ προαιρετικά βόλτα με το πούλμαν στο χωριό του Λουντέμη Εξαπλάτανο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Κυριακή 08.12.2013. Λουτράκι –Βεγορίτιδα- Βεργίνα- Αλεξανδρούπολη:
Πρωινό και αναχώρηση μέσω Σαρακηνών για το παραδοσιακό χωριό του ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ με τα πετρόχτιστα σπίτια και τα ομοιόμορφα περιποιημένα παρτέρια με λουλούδια και δέντρα, με μοναδική Μακεδονίτικη αρχιτεκτονική, που θεωρείται «η Αράχοβα του Βορρά». Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Ακολούθως περνώντας από το χωριό Παναγίτσα βγαίνουμε στην Βεγορίτιδα λίμνη και από εκεί μέσω λίμνης Άγρα, Έδεσσας, Βέροιας, συνεχίζουμε για τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας. Επίσκεψη στου Βασιλικούς τάφους του Φιλίππου Β΄Γεύμα ατομικά εδώ. Στην συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή με ανάλογες στάσεις για ξεκούραση. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :
Σε δίκλινο:100€, Σε τρίκλινο: 95€, Σε μονόκλινο: 140€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
*Τις μεταφορές με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.* Τη διαμονή ( 2 διανυκτερεύσεις ) στο ξενοδοχείοFILOXENIA 3* στο Λουτράκι Αριδαίας, σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια.* Πρωινό στο ξενοδοχείο μας .*Τις εκδρομές – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
Ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό στο πρόγραμμα.
Καλό ταξίδι
Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί ο δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΥΜMΕΤΟΧΗ

ταξίδια ΚΙΚΩΝ
Τηλ:25510-25455, 25338, 88270 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
kikon@otenet.gr