Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, θα τελεσθεί στο μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από το μητροπολίτη κ. Άνθιμο και μνημόσυνο για τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων στην περιοχή μας. Όσοι από τους συγγενείς ή φίλους των θυμάτων σε τροχαία δυστυχήματα έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να προσκομίσουν ονόματα ή φωτογραφίες χωρίς οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση.
Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία, από τις 10.00 έως τη 1.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εθελοντική Αιμοδοσία στο Εκκλησιαστικό Μουσείο, δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό, που διοργανώνει η Μητρόπολή μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών.

Η Ιερά Μητρόπολις μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε στην Θεία Λειτουργία της Κυριακής και στη συνέχεια όλοι μαζί να προσευχηθούμε για τις ψυχές των θυμάτων των τροχαίων δυστυχημάτων στην επιμνημόσυνη δέηση στον Μητροπολιτικό μας Ναό, ενώ όσοι είναι από 18-65 ετών και μπορούν να δώσουν αίμα, μπορούν να προσέλθουν στο Εκκλησιαστικό Μουσείο, αμέσως μετά από την Θεία Λειτουργία στους Ναούς, ενισχύοντας την πρωτοβουλία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.