Η απάντηση στην πρόταση του βουλευτή Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Ντόλιου για συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε από την τοπική οργάνωση Αλεξανδρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ. Η απάντηση είναι αρνητική και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η πόρτα είναι ερμητικά κλειστή.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Με πραγματική έκπληξη ακούσαμε χθες το βράδυ τον κ.Ντόλιο να απευθύνει με περισσή θρασύτητα πρόταση συνεργασίας στο ΣΥΡΙΖΑ. Καταλαβαίνουμε την μεγάλη αγωνία του κ.Ντόλιου για το πολιτικό του μέλλον. Είναι φανερό πως καθώς τόσο το καράβι της συγκυβέρνησης όσο και το καράβι του ΠΑΣΟΚ βουλιάζουν αύτανδρα, τα «ποντίκια» προσπαθούν να πηδήξουν πανικόβλητα.
Χωρίς καμία περιστροφή ξεκαθαρίζουμε στον βουλευτή και στο κόμμα του που μόλις πριν λίγες μέρες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην άθλια κυβέρνηση Σαμαρά να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο, πως η προσπάθειά τους να θολώσουν τα νερά και να διασωθούν από την επερχόμενη συντριβή θα πέσει στο κενό . Η πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική της υποτέλειας και των μνημονιών αλλά και για τους φυσικούς εκφραστές της είναι ερμητικά κλειστή.

Διαβάστε: Ντόλιος: Γιατί όχι συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)