Απάντηση με την οποία αφήνει να εννοηθεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, έδωσε στο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του Status 94.2 Σταύρος Αποστολίδης.

Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Status εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Καναδών κι ότι καθημερινά αποδομεί την πολιτική του υπόσταση.

Ο Σταύρος Αποστολίδης μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δέλτα τηλεόρασης απάντησε λέγοντας: «Θα του κάνω τη χάρη, θα του δώσω την ευχαρίστηση να παίξω στο δικό του status. Θα συναντηθούμε σε λίγες ημέρες σε χώρους που είναι γνώριμοι γι’ αυτόν, μέσα στους οποίους αισθάνεται εξαιρετικά βολικά. Σ’ αυτή την κατεύθυνση λοιπόν θα μπορέσουμε να συζητήσουμε. Γιατί έτσι κι αλλιώς δε μας δίνει τη δυνατότητα να συζητήσουμε με δική του ευθύνη και με δική του απόφαση και την οποία βεβαίως δικαιούται να έχει, τη θέση αυτή, να μη συμμετέχει δηλαδή σε συζητήσεις τις οποίες διευθύνω εγώ ή σε συζητήσεις όπου έχω την ευθύνη του συντονισμού. Με τον κ. Λαμπάκη λοιπόν θα συζητήσουμε στο δικό του status, δε θα του δώσω όμως τη δυνατότητα ποτέ, να παίζει με το δικό μου status.