Σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης (Φιλίππου 31, δίπλα στο 3ο Γενικό Λύκειο) κατά το μήνα Νοέμβριο 2013 και σας προσκαλούμε να το παρακολουθήσετε:

1. Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, ώρα : 8.00 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ “RUINS (ΕΡΕΙΠΙΑ)” ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗΣ)
ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΙΝΙΚΗ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η συνέντευξη τύπου θα γίνει την Παρασκευή 15-11-2013, ώρα 13.30 στο Στέκι της Πολ. Κίνησης Ν. Ροδόπης

Η Ζωή Μαυρουδή είναι Ελληνίδα σκηνοθέτις, σεναριογράφος, θεατρική συγγραφέας και ηθοποιός. Η θεατρική της δουλειά στην αγγλική γλώσσα έχει παρουσιαστεί στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Για την παράσταση του θεατρικού της έργου Beauty is Prison-Time στο Λονδίνο προτάθηκε στα βραβεία Off West End Theatre Awards 2011 για πολλά υποσχόμενη θεατρική συγγραφέας και γυναικεία ερμηνεία. Τα κινηματογραφικά σενάριά της έχουν βραβευτεί σε διεθνή φεστιβάλ και διαγωνισμούς. Το βραβευμένο σενάριό της Safeword είναι σε προκαταρκτικό στάδιο παραγωγής στις ΗΠΑ. Το Ruins/Ερείπια είναι η πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα. Είσοδος ελεύθερη.

2. Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, ώρα : 9.00 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.
ΣΥΝΑΥΛΙΑ LIVE ΜΕ ΤΟ ROCK ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ “RIVO”
Οι RiVO, συγκρότημα γέννημα-θρέμμα της Κομοτηνής, ανασυστάθηκε στις αρχές του 2013. Κύριο είδος μουσικής του συγκροτήματος είναι η ελληνική και ξένη ροκ με πολλά Blues στοιχεία.
Τα μέλη του είναι :
Βάγια Ζυγογιάννη (φωνή), Διονύσης Στρακόσια (ηλεκτρική κιθάρα), Φώτης Πατρωνίδης (ηλεκτρική κιθάρα,φωνή), Νίκος Κουτσογιάννης (τύμπανα), Γεράσιμος Αδαμακόπουλος (μπάσο, φωνή).

3. Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, ώρα : 9.00 μ.μ.
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ LIVE ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ (ΓΚΑΪΝΤΑ – ΚΛΑΡΙΝΟ – ΑΡΜΟΝΙΟ – ΚΡΟΥΣΤΑ)
Τη διοργανώνουν οι ομάδες παραδοσιακού χορού της Πολιτιστικής Κίνησης και μαγειρεύουν γευστικά εδέσματα για τους προσκεκλημένους τους.
Ο Πρόεδρος
Αφεντούλης Οικονομίδης
Η Γενική Γραμματέας
Δώρα Κάσσα-Παπαδοπούλου