Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από την εγκατάσταση του αυτοματοποιημένου συστήματος χρήσης ποδηλάτων και η μία βάση του συστήματος θα ξηλωθεί για να πάει σε άλλο σημείο.

Η μετεγκατάσταση της βάσης της πλατείας θα γίνει υποχρεωτικά γιατί ο δήμος Διδυμοτείχου αποφάσισε τα ταξί να φύγουν από το χώρο που βρίσκονταν και να μεταφερθούν 20 μέτρα πιο πάνω ακριβώς μπροστά από τη βάση των ποδηλάτων. . .

Οι πρώτες βάσεις του συστήματος τοποθετήθηκαν τον Απρίλιο και τώρα έρχεται ο δήμος με απόφασή του να «αχρηστεύσει» τη μία, καθώς μπροστά της μπήκαν αυτοκίνητα.

Αυτό αποδεικνύει ότι μάλλον κάποιος λάθος σχεδιασμός υπήρχε από την αρχή, γιατί δεν είναι δυνατόν να υπάρχει χρόνια η σκέψη για μεταφορά των ταξί «εκτός πλατείας» και να τα μεταφέρεις αφού έχεις δώσει αλλού το χώρο. . .

Από το δήμο Διδυμοτείχου μας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει οικονομικό κόστος για τη μεταφορά.

Μα όλα τα πράγματα δεν έχουν να κάνουν με τα χρήματα, γιατί υπάρχουν και πράγματα που δε μετριούνται (μη μετρήσιμα).

Δηλαδή τι πιστεύουν στο δήμο, ότι επειδή είναι τσάμπα δεν έχει γίνει ζημιά;

Άσε που έφυγαν τα ταξί από το κέντρο και στην πλατεία, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες πάλι αυτοκίνητα σταθμεύουν. Η διαφορά βέβαια είναι στο χρώμα. Παρκάρουν αυτοκίνητα κάθε χρώματος, δίνοντας διαφορετικό χρωματικό τόνο. Το ασημί είναι 20 μέτρα πιο πάνω.

Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο του Διδυμοτείχου.

Image and video hosting by TinyPic