Ο Δήμος Κομοτηνής και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Ροδόπη» πραγματοποιούν ημερίδα με τίτλο: « Ημερίδα ενημέρωσης ευαισθητοποίησης για το περιεχόμενο, τους στόχους και τις δράσεις του έργου «ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ”» την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013, ώρα 19:00μμ στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής.
Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του επικοινωνιακού σχεδίου της πράξης «ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπινού Δυναμικού» θεματικού άξονα προτεραιότητας 4, «ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ» ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΡΟΔΟΠΗ».

H πρόσκληση απευθύνεται προς τους δυνητικούς ωφελούμενους του έργου, ήτοι :
• Μακροχρόνια ανέργους άνω των 45, με χαμηλά τυπικά προσόντα
• Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια
• Αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών
• Άτομα με αναπηρία
Όσοι ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα αξιοποιήσουν υπηρεσίες συμβουλευτικής επιχειρηματικότητας και θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε Επιδοτούμενα Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και επιμόρφωσης. Οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα για την συμμετοχή τους σε ένα από τα προγράμματα κατάρτισης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα και το περιεχόμενο της πράξης μπορείτε να απευθύνεστε στο Δήμο Κομοτηνής(τηλ 2531352423) και στην ΑΝΡΟ Α.Ε. (Ν. Πλαστήρα & Κ. Αντωνιάδη, Κομοτηνή τηλ. 2531034071)
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ