Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ», στον 3ο Μαραθώνιο Σπετσών που πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Οκτωβρίου 2013 όπου και βραβεύτηκε με το Big ING Award απο την ING και τον Δήμο Σπέτσών και στον 2ο Νυχτερινό Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2013.
Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να συνγχαρεί ιδιαιτέρως τους συμμετέχοντες με χειρήλατα αμαξίδια στην διαδρομή των Σπετσών κ.κ. Μάκη Καλαρά, Θοδωρή Σαμωνά, Αλέξανδρο Ταξιλδάρη, Πάνο Τριανταφύλλου, Chejon Fernandez, και στην διαδρομή της Θεσσαλονίκης τους κ.κ. Μάκη Καλαρά, Αντώνη Κυμούνδρη, Βαγγέλη Νίκου, Φάνη Παπαδημητρίου, Μιχάλη Ραγκούση, Θοδωρή Σαμωνά, Αλέξανδρο Ταξιλδάρη για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους η οποία αποτελέι παράγειγμα για όλους μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθεια μας καθώς περισσότερα απο 20 άτομα έλαβαν μέρος και έτρεξαν με την συμμετοχή και την φανέλα του Συλλόγου μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά για την υλική και υθική υποστήριξη χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί η συμμετοχή μας στις αναφερόμενες εκδηλώσεις :
• τα ΚΤΕΛ Κομοτηνής που ανέλαβαν το κόστος μετακίνησης του Συλλόγου στις Σπέτσες,
• την Coloplast που ανέλαβαν το κόστος εκτύπωσης μπλούζας για τους συμμετέχοντες
• την Vodafone Greece καθώς χωρίς τη χορηγία των δύο χειρήλατων ποδηλάτων αποτέλεσε την αφετηρία του εγχειρήματος αυτού
• την ING για την βράβευση του Συλλόγου με το Big ING Award
• τον Δήμο Σπετσών
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος Ταξιλδάρης